14.1 C
Budapest
April 18, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldlopásMAGYARORSZÁGmiskolcszerencsejátéktrafik

Trafikokat, benzinkutat rabolt ki egy férfi, egymilliót se keresett vele

A rendőrség elfogta azt a férfit, aki dohányboltokat és egy benzinkutat rabolt ki késsel fenyegetődzve májusban és júniusban Miskolcon – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a rendőrség honlapján.

A férfi tartozásait szerette volna rendezni a rablások alkalmával megszerzett, mintegy 700 ezer forintból, ám a pénzt végül szerencsejátékon elvesztette.

Mint írták: a 34 éves férfi a gyanú szerint május 15-én a Szentpéteri kapui városrészen, június 1-én pedig a Király utcában kényszerítette egy késsel hadonászva a dohányboltok eladóit a kassza tartalmának átadására. Május 23-án este pedig egy benzinkútnál követelte sikerrel a bevétel átadását. A három helyszínen, összesen hétszázezer forintot zsákmányolt, személyi sérülés nem történt – ismertették.

A miskolci rendőrkapitányság az elkövető azonosítása érdekében, a benzinkút biztonsági kamerájának felvétele alapján fantomképet is készített. Végül a rendőrök kedden elfogták a férfit aki megalapozottan gyanúsítható a rablássorozat elkövetésével; a gyanúsított részletes beismerő vallomást tett. A miskolci rendőrkapitányság a felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indított eljárást a férfi ellen, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

The post Trafikokat, benzinkutat rabolt ki egy férfi, egymilliót se keresett vele first appeared on 24.hu.

Related posts

Cser-Palkovics: Szállást biztosítunk a kórházi kezelést nem igénylő túlélők számára

MOCOHU

Szlovéniában megszűnik az ingyenes Covid-tesztelés, hogy inkább oltassanak az emberek

MOCOHU

A téli fagyoktól félnek az iskoláskorú lányok Afganisztánban

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This