20.2 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belfölddugóközlekedésm0-ásm1-es autópályaMAGYARORSZÁG

Három kilométeres a dugó az M1-esen, torlódik a forgalom az M0-áson

Az Útinform cikke szerint az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé, a hárosi Duna-híd előtt erős a forgalom. A Szigetszentmiklós csomóponttól torlódnak a járművek. 20-25 perc menetidő többlettel kell számolni. A gerincúti csomópont felől érkezők is torlódásra számíthatnak. Az M5-ös autópálya felé 10 perces araszolás vár a sor végére állókra.

Az M0-ás autóúton, Vecsés térségében az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 38-as kilométernél az elválasztó sáv növényzetét gondozzák. A munkaterület mögött, már az M4-es autóút csomópontjától torlódásra, lassabb haladásra kell készülni, 15-20 perc a menetidő többlet.

Az M1-es autópályán a Hegyes halom felé tartó oldalon, Győr térségénél  négy kamion ütközött össze. A 120-as kilométernél a külső sávot lezárták, a forgalom egy sávon halad.

A torlódás közel 3 kilométeres.

Aszfaltozás kezdődött a 10-es főúton Budapest határában. A 11-es kilométernél félpályás lezárásra és torlódásra kell számítani.

A 37-es főúton Szegilong közelében egy személygépkocsi árokba hajtott. A 46-os kilométernél a fél útpályát lezárták, a forgalom rendőri irányítás mellett halad.

Az 52-es főúton Kisizsák térségében egy személygépkocsi fának csapódott. A 28-as kilométernél az utat lezárták, a forgalmat Izsák felé terelik el.

A 7-es főúton, Székesfehérvár határában, a 62-es kilométernél kerékpáros alagutat építenek. A város felé csak egy sáv járható, az M7-es autópálya felé tartókat pedig helyben kiépített terelőútra irányítják.

Az M1-es autópálya főváros felé tartó oldalán, a 14-es kilométernél fekvő törökbálinti csomópont felhajtóágát javítják, ezért azt estig lezárták. Akik az 1-es főút felől érkeznek, nem tudnak felhajtani az autópályára. Kerülni, Törökbálint felé tovább haladva, a mintegy 50 méterrel távolabb lévő körforgalmú csomóponton keresztül lehet.

The post Három kilométeres a dugó az M1-esen, torlódik a forgalom az M0-áson first appeared on 24.hu.

Related posts

Farm VIP: Nagy Noémi „szerencsétlen kis görcsnek” tartja Jolly barátnőjét

MOCOHU

Ököllel estek egy villamosvezetőnek Szegeden

MOCOHU

Kitört az Etna, leállt a légiközlekedés Cataniában

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This