14.1 C
Budapest
April 18, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
gyilkosságkaiserslauternmagyar bejárónőMAGYARORSZÁGNagyvilágnémetország

A német rendőrség videót tett közzé a Kaiserslauternben megölt magyar bejárónő feltételezett gyilkosáról

Forró nyomra bukkantak a Németországban meggyilkolt magyar bejárónő, B. Diána ügyében – írja a Bors. A 48 éves Diána ápolónőként dolgozott Németországban, de egészségügyi okok miatt feladni kényszerült hivatását, végül bejárónői állást vállalt. Éppen új munkahelyét akarta elfoglalni Kaiserslauternben, de munkaadóihoz sosem jutott el, már csak a holttestére bukkantak rá.

A nőt meggyilkolták, a rendőrök pedig egyelőre hiába kutattak a gyilkos után. Már 10 ezer eurós, azaz 3,6 millió forintos nyomravezetői díjat is ajánlottak annak, aki segít megtalálni az elkövetőt.

Most viszont előkerült egy felvétel, ami áttörést jelenthet az ügyben. Egy parkolóház kamerája ugyanis rögzített egy rejtélyes férfit, aki a tetthely közelében mászkált a gyilkosság időpontjában. Egy bevásárlókocsival sétált le és fel a rosenstrassei parkoló körül, a kocsin pedig egy fehér lepelbe burkolt alakot hurcolt, amiről a rendőrök azt gyanítják, hogy a nő holtteste. A helyi rendőrség ezért a felvételt közzétette az interneten is, és külön, erre a célra létrehozott telefonszámon kérik, hogy jelentkezzen az, aki látta a férfit.

The post A német rendőrség videót tett közzé a Kaiserslauternben megölt magyar bejárónő feltételezett gyilkosáról first appeared on 24.hu.

Related posts

Takony lepte el a török tengerpartot

MOCOHU

Halálos baleset történt Szombathelyen

MOCOHU

Két elődöntőse már van a női kézivébének

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This