7 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
aquaréna mogyródÉlet-StíluskampányMAGYARORSZÁG

Aquaréna egy közeli fullos nyaralás (X)

Hova menjünk hűsölni? A zöldbe, pihenni napozni? Vagy inkább vállaljuk be a pörgést egy aktív kalandparkban, ahol csúszdázhatunk, ugrándozhatunk a vízbe egész nap? És még órákat sem kell utazgatni, dugóban ülni ezért?

Ha a mogyoródi Aquarénát választod egy családos vagy barátokkal való nyári kiruccanásra, nem kell ezzel a dilemmával megküzdened és 15 perc alatt ott vagy Budapestről, ahol 26 csúszda, 9 medence, egy háromszintes ugrómedence és egy lassan csordogáló Lusta Folyó is várja a fürdőzőket. A csúszdák közt választhatnak az óvatosabbak, de a bevállalósabbaknak is nagy a választék, sőt, a népszerű családi csúszdán  együtt csúszhat az egész família.

A pihenésről hűsítő medencék, jacuzzi és egy lounge rész gondoskodik, így ha a csapat néhány tagja passzív, testet–lelket pihentető, feltöltő élményre vágyik, megtalálja a bázist, amíg a többiek levezetik az energiájukat.

Magyarország egyetlen 1,5 kilométernyi hosszú vízicsúszdaparkja egy 11, 5 hektár alapterületű gyönyörű zöld környezetben fekszik és idén nyárra egy felújításon is átesett, hogy még kényelmesebb lazulást nyújthasson mindenkinek.

Pazar panorámateraszon baldachinos ágyakon ejtőzhetünk napközben egy jó könyv társaságában, de minden lehetőség adott egy kellemesen elköltött ebédhez is.

Nem csak a pancsolni, játszani, fröcskölni vágyó fiatalabb gyerekekre, hanem a Mineshow-rajongó ifjakra is gondoltak, így a „vizeskedés” után más izgalmak is várnak a gyerekekre.

Az Aquarénában, a vízből kiszállva a szárazon is számos lehetőség adódik az aktív sportolásra, ahol a csapatsportok szerelmesei sem szenvednek hiányt.

Egy itt eltöltött izgalmas, ám fárasztó nap után este nem muszáj hazamennie annak, akinek nem elég egy nap őrület. A zöldben lehet sátrat verni, lakókocsizni, így akár tervezhetünk egy teljes hétvégét is az aquaparkba.

Ha a szünidőt szeretnénk feldobni egy egynapos kikapcsolódással a gyerekekkel, akkor érdemes a szerdát választani, ami kedvezményes diák és gyermeknap, csoportoknak 20 fő felett pedig csoportkedvezmény jár, tehát még a gyerekek barátait és szüleit is érdemes összegyűjteni egy nagy vízikalandra.

Minden info a www.aquarena.hu oldalon

The post Aquaréna egy közeli fullos nyaralás (X) first appeared on 24.hu.

Related posts

Az ingatlanpiac szezonalitása (X)

MOCOHU

Dobrev a kormányzóképességét, Márki-Zay a tisztaságát hangsúlyozta

MOCOHU

Öt és félmillió dollárt nyert a férfi, aki azért perelt, mert egy bárban hagyták, hogy leigya magát

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This