10.5 C
Budapest
April 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldinflációjakab péterMAGYARORSZÁGmezőgazdaságtanyavilágvideó

„Mi párolog a határban?” – Jakab Péter túrát tett a tanyavilágban

Egy közelebbről meg nem nevezett helyen, valahol a nagy magyar tanyavilágban tett látogatást Jakab Péter a saját Facebook-oldalára feltöltött videó tanúsága szerint. A Jobbik elnöke egy 63 éves, szintén meg nem nevezett asszony portáján járt, vele beszélgetett a vidéki élet nehézségeiről.

Az idős asszony elmesélte neki, hogy itt nőtt fel, de a helyzet még sosem volt annyira siralmas, mint most. Ennek egyik legfőbb oka a vízhiány, amit még Áder János államfő sem tudott megoldani, hiába beszél olyan sokat a környezetvédelem problémáiról, tette hozzá. Jakab szerint ez nem csoda, hiszen Áder leginkább csak pecázni lép ki a Sándor-palotából.

A tanyatulajdonos néni konkrét megfejtéssel is szolgál: túlságosan becsatornázták a vidéket, megszűntek a tocsogók, így a víz nem tud megmaradni a földeken.

Ahogy a víz elpárolog, úgy párolognak el az emberek a tanyavilágból – köt át mondanivalója lényegére Jakab, majd kifejti, az Orbán-kormány a nagyüzemeket támogatja, ezzel szemben a Jobbik – kormányra kerülése esetén – a földet valóban megművelő kis és közepes családi vállalkozásokat segítené, ami döntő szerepet játszhatna az élelmiszer-infláció megfékezésében – fogalmaz a Jobbik-elnök a videóban.

The post „Mi párolog a határban?” – Jakab Péter túrát tett a tanyavilágban first appeared on 24.hu.

Related posts

Egymás után burkolóznak aranyba a pesti belváros palotái

MOCOHU

Felkutatják a több mint száz éve elveszett hajót

MOCOHU

Mi áll Kim Dzsongun „aggasztó” fogyásának hátterében?

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This