12.3 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
kevin hartMAGYARORSZÁGSzórakozás

Kevin Hartnak felajánlották, hogy kiutazhat az űrbe, de ő passzolta a lehetőséget

Kevin Hart a saját beszélgetős műsorában, a szellemes című  Straight From the Hartban beszélt arról a nem mindennapi lehetőségről, amellyel a színész ajtaján kopogtattak az elmúlt időszakban.

Van egy kis mondanivalóm nektek, srácok, és ez nem valami vicc lesz. Nem fogjátok kitalálni, miféle ajánlatot kaptam. Kurva élet, hogy az agyatokat is eldobjátok. Felajánlották, hogy kiutazhatok az űrbe, cserébe dokumentálnom kell hírességként, hogy miként élem ezt meg. Dokumentálni akarták az egész folyamatot: a felkészülést, az utat, mindent.

Hart nem részletezte, mennyi pénzt ajánlottak neki ezért – és azt sem, hogy kik –, de passzolta a lehetőséget, méghozzá azért, mert szerinte rengeteg a kockázat az űrutazásban.

Azt mondtam, szeretném látni az űrsiklókról készült korábbi feljegyzéseket, azokról is, akiknek nem sikerült az út valamilyen okból. Tudni akartam a kockázatokat, a sikertelenség okait. Az ott látott számok miatt jutottam arra a döntésre, hogy ez nem az én utam lesz.

A színész azt is elmondta, már belépett életének második felébe, láthatja a gyerekeit felnőni, egyelőre nem vágna bele egy ekkora projektbe, de simán lehet, hogy hatvan felett megpróbálkozna ezzel is.

The post Kevin Hartnak felajánlották, hogy kiutazhat az űrbe, de ő passzolta a lehetőséget first appeared on 24.hu.

Related posts

Csehországban elkezdődik a lassú nyitás

MOCOHU

„A legtöbbünk életvezetési problémákkal küzd, civilizációs betegséggel”

MOCOHU

A legtöbb helyen ma fagy volt, péntekre kiadós esőt jósolnak

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This