6.5 C
Budapest
April 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
agyvérzésÉlet-Stílusez pörögjapánMAGYARORSZÁGmaszturbálásönkielégítés

Kis híján halálra maszturbálta magát egy japán férfi

Mivel a tünetei nem enyhültek, a férfi kórházba ment, ahol megállapították, hogy dezorientált és nagyon alacsony a vérnyomása. Ezek a stroke legjellemzőbb tünetei – írja a Daily Mail című brit lap.

Az orvosok egy CT-vizsgálatot követően megállapították, hogy a betegnek subarachnoidális vérzése van. Ez a stroke egyik életveszélyes formája, amit egy agyi ér megrepedése okoz. A férfit szerencsére időben ellátták, így két hét múlva makk egészségesen távozhatott a kórházból.

A beteget ellátó Dr Masahiro Oomura publikált az esetről egy tanulmányt, melyben azt írta, hogy a férfi agyvérzését valószínűleg a maszturbálás váltotta ki. A subarachnoidális vérzés hátterében ugyanis a leggyakrabban valamilyen fizikai aktivitás miatt bekövetkező, hirtelen vérnyomás-emelkedés áll.

Becslések szerint a subarachnoidális vérzések 3,8 – 14 százalékát váltja ki szex, vagy önkielégítés. Leginkább a 45 és 70 éves kor közöttiek a veszélyeztetettek, de 2017-ben egy 22 éves diák halt meg agyvérzés következtében, miközben a barátnőjével szeretkezett.

The post Kis híján halálra maszturbálta magát egy japán férfi first appeared on 24.hu.

Related posts

A nap legfontosabb hírei – 2021. január 8.

MOCOHU

A Fico-kormány napokon belül megszüntetheti a kényes politikai ügyekkel foglalkozó Különleges Ügyészséget

MOCOHU

Ápolóként dolgozó orvos: életet menthetne, ha a médiát beengednék a kórházakba

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This