15.5 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldhalász jánoslehallgatási ügyMAGYARORSZÁGnemzetbiztonsági bizottságpegasus-botránypintér sándorstummer jános

Stummer János levélben kéri a fideszes képviselőket, hogy ne akadályozzák Pintér munkáját

Még a szerdai nap folyamán összehívja a Nemzetbiztonsági bizottság ülését Stummer János, aki a Facebookon adott hírt arról, hogy Molnár Zsolttal és Ungár Péterrel együtt levelet küldtek Halász Jánosnak, a testület fideszes alelnökének. Ebben arra kérik őt és a képviselőtársait, hogy jelenjenek meg az ülésen és ne akadályozzák a belügyminiszter munkáját.

A jobbikos képiselő ezzel arra utalt, hogy Pintér Sándor belügyminiszter szerdán a Telexnek azt mondta, elmegy az ülésre, ha azt zárt formában bonyolítják le. Ahhoz azonban, hogy ezt meg lehessen tenni, az kell, hogy az ülés határozatképes legyen, ami csak abban az esetben tud megvalósulni, ha a fideszes és KDNP-s képviselők is jelen lesznek. Az ülés összehívásának apropója a Pegasus-botrány néven elhíresült lehallgatási ügy, aminek keretében az izraeli NSO nevű cég Pegasus nevű szoftverével politikusokat, üzletembereket, újságírókat, jogvédőket, ügyvédeket figyeltek meg az elmúlt években.

A Fidesz nevében hétfőn Halász közleményt adott ki, melyben kifejtette, a kormánypárti képviselők nem fognak elmenni az ülésre, mert a titkosszolgálati információszerzésekről rendszeresen értesülnek a pártok a parlamentben.

The post Stummer János levélben kéri a fideszes képviselőket, hogy ne akadályozzák Pintér munkáját first appeared on 24.hu.

Related posts

Malévos túszdráma Varsóban – 38 év után itt a részletek

MO.CO.HU

Az amerikaiak szerint az oroszok már közel ezer rakétát kilőttek a háború kezdete óta

MO.CO.HU

Müller Cecília nem árulta el Hadházynak, hogy hivatalának konzorciuma mire költött 11,4 milliárdot

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This