12.3 C
Budapest
April 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
kézilabdaMAGYARORSZÁGőze beátaSportváci nkse

Két hét után távozik az NB I-es kézicsapat edzője

Távozik posztjáról Őze Beáta, a Váci NKSE női kézilabdacsapat vezetőedzője, aki múlt hétfőn kezdte meg a munkát új állomáshelyén. A váci klub két hónappal ezelőtt jelentette be Őze érkezését, akivel két idényre szóló megállapodást kötöttek. Ebből aztán két hét sem lett, miután az együttes vasárnap honlapján közölte a szakmai stábban történt változásokat. Őzéhez hasonlóan ugyanis közös megegyezéssel távozott Szabó András erőnléti edző is, írja az MTI.

A változást több egyeztetés előzte meg, amelyeken „nyilvánvalóvá vált, hogy a felnőtt csapat szakmai stábja által kidolgozott munkamódszerek, valamint a kézilabdáról alkotott filozófia nem egyezik meg” az egyesületüknél az elmúlt években már sikeresen alkalmazott szisztémával.

Kapcsolódó
Nagyobbat álmodik a kéziválogatott, mint amik az elvárások

A csoportkörből továbbjutás a minimum.

Hogy ez pontosan mit jelent, azt nem részletezték, mindenesetre miután a felek nem tudtak közös nevezőre jutni a szakmai irányvonallal kapcsolatban, a válás mellett döntöttek. A legutóbbi NB I-s idényben a negyedik helyen záró váci klubnál a tervek szerint az új vezetőedzőt a jövő hét elején nevezik meg.

The post Két hét után távozik az NB I-es kézicsapat edzője first appeared on 24.hu.

Related posts

Magyarország immár határtalanul fog oltani 

MOCOHU

Komoly kihívást jelent az arcmaszkok újrahasznosítása

MOCOHU

A nap legfontosabb hírei – 2023.03.13.

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This