12.7 C
Budapest
April 23, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldhomofóbiajószefvárosMAGYARORSZÁGmeleg párrendőrség

Megpróbálták rátörni az ajtót egy meleg párra Józsefvárosban, mert kirakták a szivárványos zászlót az erkélyre

Július 13-án este valamivel 10 óra után a József körúton három férfi megpróbálta rárúgni az ajtót egy meleg párra, a lakásban volt az egyikőjük hároméves gyereke is, írja a 444.hu. A Corvin mozitól nem messze lévő lakást a pár egyik tagja bérli. Pár nappal a támadás előtt szivárványos zászlót rakott ki az erkélyre.

Korábban már ragasztottak ki homofób matricákat a lépcsőházban, 13-án este viszont ennél jóval súlyosabb eset történt. A lap azt írja, három fiatal, húsz és harminc közötti férfi előbb bekopogott a lakásba, majd miután a bentiek furcsálták a késő esti kopogást, és nem nyitottak rögtön ajtót, a zárral kezdtek babrálni, és közben az ajtót rugdosták.

A lakásban lévők kihívták a rendőröket, akik perceken belül ki is értek. A támadók pont akkor hajtottak el egy szürke Toyota furgonnal, amikor a rendőrség leparkolt a ház előtt. A három férfi pont olyan matricákat ragasztott az ajtóra, amilyeneket valaki korábban már kirakott a házban.

A rendőrök a lap szerint nem vettek fel jegyzőkönyvet, mert nem történt kár és senki nem sérült meg. A 23 éves albérlő szerint a rendőrök nagyon kedvesek voltak, de megkérték őket, hogy a szivárványos zászlót inkább vegyék le, és emlékeztették a párt, hogy

van most ez az új törvény, ugye tudnak róla.

A lakást bérlő nő a 444.hu-nak elmondta, hogy pénteken ismét kiment hozzájuk a rendőrség és érdeklődtek, hogy minden rendben van-e.

The post Megpróbálták rátörni az ajtót egy meleg párra Józsefvárosban, mert kirakták a szivárványos zászlót az erkélyre first appeared on 24.hu.

Related posts

Halász Péter-különdíjat kapott a FreeSZFE mozgalom

MOCOHU

Hétfőn fontos változás jön az Ersténél, új rendszer váltja le a NetBankot és a MobilBankot

MOCOHU

Singh Viki alakján kezdtek rugózni a kommentelők, az énekesnő helyre is tette őket

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This