6.3 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldemberkereskedelemítéletkizsákmányolásMAGYARORSZÁGprostitúció

Intézetből szökött kiskorú lányokat futtattak egy kassai kaszinónál

A Miskolci Törvényszék tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére kizsákmányolás céljából elkövetett emberkereskedelem, valamint kóros szenvedélykeltés vétsége miatt ítélte el azt öt vádlottat, akik intézetből megszökött kiskorú lányokat futtattak Szlovákiában. A bíróság 8 és 12 év fegyházbüntetést szabott ki négy elkövetővel szemben. A járóképtelen ötödik vádlott két é felfüggesztettet kapott.

Az ítéleti tényállás szerint a zempléni terheltek a négy kiskorú kiszolgáltatott helyzetét kihasználva zsákmányolta ki a lányokat 2016 tavasza és 2017. nyara között.

A kiskorú leányok gyermekvédelmi intézet szökött lakói voltak. A Zemplén megyei vádlottak befogadták a kilátástalan helyzetben lévő, családi kapcsolatokkal nem rendelkező lányokat, akiket prostitúciós szolgáltatásra kényszerítettek Kassán, a kaszinó környékén. A részben megfélemlített, részben érzelmileg magukhoz kapcsolt kiskorúakat napi rendszerességgel „futtatták”. Ha úgy hozta a helyzet, akkor pedig testi fenyítéssel törték meg az ellenállásukat.

Az emberkereskedők elvették a bevételüket és abból fedezték  a saját és családjuk megélhetését. Két elkövető herbálos cigarettákat adott három lánynak azért, hogy bódult állapotba kerüljenek.

A vádhatóság valamennyi terhelt esetében súlyosabb büntetésért fellebbezett, a fogyatékkal élő vádlottal szemben is végrehajtandó börtön kiszabását indítványozta. A vádlottak és védőik felmentésért, illetve a büntetés enyhítéséért fellebbeztek. A Debreceni Fellebbviteli Főügyészség alaptalannak tartotta a védelmi fellebbezéseket és fenntartotta az ügyészi fellebbezést.

The post Intézetből szökött kiskorú lányokat futtattak egy kassai kaszinónál first appeared on 24.hu.

Related posts

30 milliárdos fejlesztést hajt végre a Coca-Cola Magyarországon

MOCOHU

Gyurcsány Mészáros legújabb projektjéről: Úristen, very big!

MOCOHU

Hatalmas ütközést vett videóra az összetört autó fedélzeti kamerája

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This