5.8 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bankeuromoney kiválósági díjGazdaságMAGYARORSZÁGotpszakmai díj

Országos és regionális díjat is kapott az OTP

Országos és regionális kategóriában is az OTP vitte el az idén a Euromoney nemzetközi pénzügyi folyóirat kiválósági díját – áll a bank frissen kiadott sajtóközleményében.

A Euromoney értékelésében kiemelte az OTP Bank kiváló eredménytermelő képességét, eredményes organikus és akvizíciós növekedési stratégiáját, illetve bankkonszolidációs szerepét a kelet-közép-európai régióban.

Az OTP Bank és leánybankjai tevékenységét az elmúlt években több hazai és nemzetközi díjjal ismerték el. A bankcsoport tagjai több alkalommal is megkapták már a Euromoney országos kategóriájának díját. A régió legjobb bankjaként az OTP Bankot legutóbb 2018-ban díjazta a pénzügyi lap.

A budapesti központú, a kelet-közép-európai régióban meghatározó hitelintézet tizenegy országban van jelen, és több mint 16 millió ügyfelet szolgál ki.

Az idén az OTP három leánybankját, az albán OTP Bank Albaniát, a Bulgáriában működő DSK Bankot és a montenegrói CKB Bankot is díjazta Euromoney, mindhárom hitelintézet az ország legjobb bankja elismerésben részesült.

A Euromoney pénzügyi folyóirat 1992-ben hozta létre a Euromoney Kiválósági Díjat (Awards for Excellence), és azóta rendszeresen, minden évben értékeli a különböző régiók, országok pénzügyi piaci szereplőit. A kimagasló teljesítményt az év legjobbja díjjal ismeri el.

The post Országos és regionális díjat is kapott az OTP first appeared on 24.hu.

Related posts

Huszonegyfős mentőcsapat hozott le a Pilisből egy megsérült kirándulót

MOCOHU

Házhoz szállítjuk magunknak a vírusokat

MOCOHU

Nagyon sokan keresnek lakóautókat a nyaraláshoz

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This