6.2 C
Budapest
April 18, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügygarázdaságMAGYARORSZÁG

Megverte, leköpte, hajánál fogva húzta barátnőjét a munkahelyén

A Fonyódi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a garázdasággal és más bűncselekményekkel vádolt 28 éves férfit, aki pár héttel ezelőtt bement a barátnője munkahelyére, majd durva módon bántalmazta.

A férfi a késő esti órákban együtt iszogatott otthon a barátaival, majd kocsiba ültek és felkeresték a férfi barátnőjét, aki egy balatonlellei benzinkúton dolgozott éjszakai műszakban.

Az ittas állapotban lévő férfi becsmérelni kezdte a lányt, a benzinkút üzletében kötekedett vele, majd rálépett az autójának motorház tetejére, aztán felhívta telefonon és azzal fenyegette, hogy ha magától nem megy ki hozzá, akkor kirángatja.

A nő végül kiment, azonban a férfival nem tudott kommunikálni, mert a férfi kiabált vele, több alkalommal arcon ütötte, leköpte, combon rúgta és hasba vágta. Amikor a lány az autóját megkerülve el akart távolodni az agresszív terhelttől, utána ment, s a hajánál megragadva a földre rántotta, ismét megrúgta és újra a hajába kapaszkodva húzni kezdte.

A nőnek kis idő múlva sikerült felállnia, ekkor futva az üzlet felé menekült, de a férfi az ajtóban utol érte. A férfi a bejáratnál már nem tudta bántalmazni a lányt, mert egyik munkatársa közbe avatkozott. A nő nyolc napon belül gyógyuló hámfosztásos és zúzódásos sérüléseket szenvedett. A Fonyódi Járásbíróság az ügyészségi indítvánnyal egyezően az elkövetést követő 72 órán belül – jogerősen – felfüggesztett fogház büntetésre ítélte az őrizetben lévő vádlottat.

The post Megverte, leköpte, hajánál fogva húzta barátnőjét a munkahelyén first appeared on 24.hu.

Related posts

Arnold Schwarzenegger videón posztolta, ahogy megkapja a koronavírus elleni védőoltást

MOCOHU

Katalin hercegnének a kezébe adtak egy tarantulát

MOCOHU

Így nézett ki a hanyatló kapitalizmus színesben

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This