19.9 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügyMAGYARORSZÁGnyergesújfalui tragédiavádemelés

Elaludt vezetés közben a sofőr, aki két ember halálát okozta Nyergesújfalun

Halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a húszéves férfival szemben, aki két ember halálát okozta, mert elaludt vezetés közben.

A férfi 2019 október 14-én hajnalban Nyergesújfalu lakott területén belül a Kossuth Lajos utcában haladt a kocsival, a hátsó ülésen két utast szállított, akik a jármű biztonsági övét nem használták.

police.hu

A sofőr a megengedett legnagyobb 60 km/óra helyett 85-95 km/óra sebességgel haladt, de vezetés közben elaludt, ezért a jármű feletti uralmat elvesztette. Emiatt a férfi a járművel elhagyta a forgalmi sávot, és előbb egy terelőszigetnek, majd az úttestet elhagyva egy betonból készült villanyoszlopnak ütközött.

police.hu

Az ütközés következtében a tartóoszlop kidőlt, a járműben ülő 21 éves lány ás a másik utas olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a kórházi kezelés közben meghaltak A sofőr a baleset következtében nyolc napon belül gyógyuló koponyazúzódást szenvedett.

Az ügyészség végrehajtandó fogházbüntetés kért a fiatalemberre azzal, hogy hosszabb időre tiltsa el a járművezetéstől is.

The post Elaludt vezetés közben a sofőr, aki két ember halálát okozta Nyergesújfalun first appeared on 24.hu.

Related posts

Sokkal veszélyesebb a gyerekekre a brit mutáns a szakértő szerint

MO.CO.HU

BKK: vasárnap útlezárásokra kell számítani az Eb-nyolcaddöntő miatt

MO.CO.HU

Nem érem el a háziorvosom, kihez forduljak? (x)

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This