April 18, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
a bridgerton családbridgertonchris van dusenemmy-díjemmy-jelölésKultúraMAGYARORSZÁGnetflix

Kibélelték Emmy-jelölésekkel a Bridgertont, az író szerint ez majd elhallgattatja a fanyalgókat

A Bridgerton család nem kevesebb mint tizenkét jelölést kapott az Emmy-díjra – ahol egyébként Rév Marcell személyében magyar jelölt is van – ez pedig végre csendre intheti azokat, akik szerint a romantikus történetek csak szemétrevaló butaságok lehetnek. Legalábbis ebben bízik a sorozat írója, Chris Van Dusen, akit az Entertainment Weekly kérdezett a jelölések kapcsán, melyben van legjobb színész (Regé-Jean Page-nek, a férfi főszereplőnek) és legjobb narráció (Julie A ndrewsnak Lady Whistledown hangalámondásáért), de legjobb drámasorozat jelölés is.

Van ez a félreértés, hogy a romantikus regények szemétre valók és hogy nem lehetnek jól, okosan megírva, ez pedig egészen biztosan nem az, amit én tapasztaltam, a Bridgerton-regényekre meg pláne nem igaz. Szóval remélem, hogy ez (a jelölések – a szerk.) most alaposan rácáfolnak erre a véleményre

– mondta az alkotó, akit, bár bízott az alapanyagban és a sorozatban, mégis váratlanul érte, hogy mennyire sikeres lett a Netflixen bemutatott széria.

The post Kibélelték Emmy-jelölésekkel a Bridgertont, az író szerint ez majd elhallgattatja a fanyalgókat first appeared on 24.hu.

Related posts

Kizárták a frakciójából soroksári jobbikost, aki 2019-ben az ellenzék közös polgármesterjelöltje volt

MOCOHU

Papírmasé ágyúk, szökött tevék és egy furcsa vár a Pilisben – fotók az Egri csillagok forgatásáról

MOCOHU

Elmenekült a vőlegény az esküvőről, ezért az egyik vendéghez ment hozzá a menyasszony

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This