11.7 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belfölddunakeszikisfiúkiskorú gondatlan veszélyeztetéseMAGYARORSZÁG

Megszólalt a nagypapa, akinek hároméves unokája meztelenül kóborolt Dunakeszin, amíg ő meccset nézett

Mint korábban megírtuk, meztelenül kóborolt Dunakeszin egy 3 éves kisfiú, akit – miután sem a vezetéknevét, sem a lakcímét nem tudta megmondani –  némi nyomozás után a rendőrök vitték haza.

Kristófkát a nagyapja felügyeletére bízták a szülei, ő azonban lánya telefonhívásáig nem is tudta, hogy unokája eltűnt, mert a tévét nézte.

A Blikk most megszólaltatta a nagypapát, aki így elevenítette fel a történteket. „A tévében épp a foci Eb-döntő meccsét ismételték, amikor az unokám bejött hozzám. Korán volt még a reggelihez, meg aztán Kristófka bátyja is aludt még, ezért nem álltam fel, hogy kaját adjak neki. Nagy kópé az én kisunokám, de nem hittem volna, hogy világgá megy. Azt hittem, bement a lányom, Tilda szobájába, erre kiderült: megpattant a lakásból. Nem akartam hinni a fülemnek, amikor a lányom azzal hívott az irodából, hogy rendőrök találtak rá az anyaszült meztelen Kristófkára, és épp úton vannak vele hazafelé.

A kisgyerek a forgalmas Fóti úton gyalogolt mintegy 700 métert, majd betért egy élelmiszerboltba, ahol épp rendőrök vásároltak.

Jó fejek voltak az egyenruhások, bevitték az unokámat a közeli bölcsődébe, hogy ruhát kérjenek neki. Ott az egyik dada felkiáltott: „De hiszen ez a Tilda gyereke, a Kristófka!” Rögtön megkereste a lányom számát, akit a munkahelyén ért utol. Tilda az első sokkon átesve megmondta a címet, a rendőrök pedig hazafuvarozták a kis szökevényt

– meséltre Lippai László, akit a rendőrök kiskorú gondatlan veszélyeztetése miatt feljelentettek.

„Igaza volt a rendőröknek, hibáztam. Vállalom a felelősséget azért, mert a lakásajtónk három biztonsági zárja közül csak a legalsót zártam be. Itt haltam volna meg, ha a gyereket útközben ellopják vagy baleset éri. Azt hiszik, megszeppent a történtek miatt? Dehogy! Amint az egyenruhások kitették a lábukat az ajtón, máris palacsintát kért és birkózni akart velem.”

The post Megszólalt a nagypapa, akinek hároméves unokája meztelenül kóborolt Dunakeszin, amíg ő meccset nézett first appeared on 24.hu.

Related posts

Koalíciós partnere megkérdőjelezte az osztrák kancellár cselekvőképességét

MOCOHU

Bereczki Zoltán: Nem okozója, hanem elszenvedője vagyok a balesetnek

MOCOHU

Ez a világ legdrágább kardja

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This