13.8 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
american airlinesÉlet-StíluslekötözésMAGYARORSZÁGrepülésszigetelőszalagszigszalagtexas

Szigszalaggal kötözték le egy repülő utasát, aki ki akart ugrani a levegőben lévő gépből

Egy TikTok-videón látható egy nő, aki az American Airlines járatán az üléséhez ragasztva ült, miután a légitársaság szerint megtámadta az utaskísérőket és megpróbálta kinyitni a gép első ajtaját – írja a Business Insider.

A videó az American Airlines 1774-es járatán készült, amely kedden a texasi Dallas-Fort Worthből az észak-karolinai Charlotte-ba repült.

Az eredetileg feltöltött videó már nem elérhető, de a gép egyik utasa – egy fiatal nő, akinek az édesanyja a lekötözött nő előtti ülésen utazott – újra megosztotta a felvételt TikTokon, és a bejegyzés második felében el is magyarázza, mi vezetett odáig, hogy az utastársát szigetelőszalaggal hatástalanították.

A videó első felében az látszik, hogy egy nő mellkasa és a szája körül ragasztószalag van – amivel az üléséhez rögzítették –, és üvoltve kér segítséget a gépet elhagyó utasoktól a leszállás után.

@notkenna1717

##greenscreenvideo ##crazy ##crazygirl ##insane ##scary @lol.ariee

♬ original sound – notkenna17

A Notkenna17 néven tiktokozó tini a poszt második felében azt mondja, hogy mivel édesanyja közel ült a nőhöz, ezért tudja, mi történt vele. Állítása szerint a nő nemcsak dörömbölt az ajtón repülés közben, hanem ki is akarta nyitni azt, és ki akart ugrani rajta.

Bár a fiatal nő a kommentárja elején azt mondja, az utastársa nem akart öngyilkos lenni, de később azzal folytatja, hogy erőszakos volt az utastársaival, miközben megpróbált a gép ajtajához férkőzni, hogy kiugorjon rajta.

Ráadásul a repülő egész személyzete – feltételezhetően a pilóta nélkül értve – kellett hozzá, hogy meg tudják állítani a mentális problémákkal küzdő renitens utast, akit még gyorskötözővel is megbilincseltek, és be is nyugtatózták.

A leszállás után a lekötözött nőt az utastársa szerint a pszichiátriára vitték. Az eredeti videót közzétevő Lol.ariee – akinek a profilja azóta elérhetetlen – az Insider cikke alapján elítélte az American Airlines gyakorlatát.

A légitársaság képviselője a lapnak küldött levelében azt írta, hogy a nő

megpróbálta kinyitni az első beszállási ajtót, és fizikailag bántalmazott, megharapott és más sérülést is okozott egy légiutas-kísérőnek.

„Megdicsérjük a személyzetünket a professzionalizmusukért és a gyors erőfeszítésükért, hogy megvédjék a fedélzeten lévőket” – tette hozzá a levélíró.

Január óta a Szövetségi Légügyi Hivatal 2500 bejelentést kapott az utasok fegyelmezetlen viselkedéséről, amelyek többsége olyanokra vonatkozott, akik nem voltak hajlandóak betartani a szövetségi maszkkal kapcsolatos előírásokat – árnyalja a képet az Insider.

Leugrott az induló gépről, miután nem sikerült bejutnia a pilótafülkébe a Los Angeles-i reptéren

A férfit a repülőtér gurulóútjáról azonnal kórházba szállították, az ügyben pedig nyomozás indult.

The post Szigszalaggal kötözték le egy repülő utasát, aki ki akart ugrani a levegőben lévő gépből first appeared on 24.hu.

Related posts

A G7-ek megegyeztek a kínai „Egy övezet, egy út” nyugati alternatívájáról

MO.CO.HU

A nap legfontosabb hírei – 2021.09.21.

MO.CO.HU

Írországban bezárják a nem létszükségleti cikkeket árusító boltokat

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This