14.6 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügykálvária térMAGYARORSZÁGszexuális erőszak

Vádat emeltek a jemeni férfi ellen, aki meg akart erőszakolni egy nőt a Kálvária téren

Szexuális erőszak miatt emelt vádat a Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség azzal a 27 éves jemeni férfivel szemben, aki márciusban lerángatott egy nőt a 9-es buszról a Kálvária téren, majd megpróbálta megerőszakolni.

A terhelt egy buszon utazott a nővel. A Kálvária téri megállónál azonban rátámadt és a kabátjánál fogva lerángatta a buszról, majd hátulról átkarolta kabátjának és nadrágjának cipzárját lehúzta, majd erőszakosan fogdosni kezdte.

A nő próbált kiszabadulni a férfi fogásából, miközben többször is segítségért kiabált. A dulakodás során a férfi felemelte és a földre dobta a nőt, majd ráült és továbbra is lefogva tartotta azért, hogy a nővel további szexuális cselekményt végezzen. Végül a járókelők akadályozták meg a további erőszakot. A józsefvárosi rendőrök pedig elfogták a férfit.

A támadó elismerte a cselekmény elkövetését a rendőrségen és a letartóztatásáról döntő meghallgatása során. Az ügyészség letöltendő börtönt és az országból történő kiutasítást kért a férfire.

The post Vádat emeltek a jemeni férfi ellen, aki meg akart erőszakolni egy nőt a Kálvária téren first appeared on 24.hu.

Related posts

A hetek óta zajló balhé után bekövette egymást az Instagramon Selena Gomez és Hailey Bieber

MO.CO.HU

Kellemes nyári időt hoz a szombat

MO.CO.HU

Mekkora árnyékot vet majd Kurz az új kancellárra?

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This