13.2 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
baseballbaseball stadiondrakejohanna leialos angeles dodgersMAGYARORSZÁGrandevúSzórakozás

Egy légi felvétel buktatta a Los Angeles-i baseballcsapat üres stadionjában romantikusan vacsorázó Drake-et

A God’s Plan előadója egy privát vacsorát adott a Los Angeles Dodgers nevű baseballcsapat stadionjában csütörtök este. A meghitt randiról azért lehet tudni, mert egy helyi híradóstáb helikopteréről kiszúrta a párt – írja az NBC Los Angeles.

A lenti Twitter-bejegyzésekben két fotó és egy videó is látható az üres stadionban fehér terítővel letakart asztalnál vacsorázó kanadai rapperről és partneréről, aki a TMZ szerint egy 40 éves, Johanna Leia nevű modell és valóságshow-szereplő. A portál azt is tudni véli, hogy a pár már egy ideje randizgat.

A bulvárportál szerint a nő fia, a Sierra Canyon High School kosársztárja, a UCLA-re, majd a tervek szerint az NBA-be készülő Amari Bailey, aki jelenleg egy csapatban játszik LeBron James fiával, Bronny Jamesszel.

Drake június 18-án Johanna és Michael B. Jordan mellett ült egy Sierra Canyon-meccsen, és még meg is próbált vitatkozni a bíróval a csapat nevében egy ítéletről.

A privát randevún a Dodgers kispadján kívül egy fehér asztalt állítottak fel. Az asztalon több csokor virág és több tál volt, amelyekből a pár vacsorázhatott. Még egy privát csapos is volt a közelben, aki bármilyen italt elkészített, amit csak akartak.

Az NBC LA nek nyilatkozó források szerint a csütörtök esti zártkörű vacsora részeként a pár a nevükkel ellátott, egyedi Dodger-mezeket is kapott. A rapper azután tudta ezt beadni, hogy nemrég jelentős adományt tett a regnáló világbajnoknak számító Dodgers jótékonysági szervezetének.

Drake a közeli Calabasasban él, és a szomszédai a Kardashian-család tagjai. Talán még az ötletet is Kim Kardashian exférjétől, Kanye Westtől vette, aki a San Franciscó-i AT&T Parkban tartott zártkörű rendezvényen kérte meg az exe kezét.

A Dodgers csütörtök este azért nem használta a hazai stadionját, mert a Miami Marlins elleni négymeccses sorozat befejezésével volt elfoglalva idegenben. A Dodgers 6-1-re nyerte a mérkőzést, de összességében négyből háromszor kikapott.

The post Egy légi felvétel buktatta a Los Angeles-i baseballcsapat üres stadionjában romantikusan vacsorázó Drake-et first appeared on 24.hu.

Related posts

Tizenhat kiállítással kezdődött a kézilabda-világbajnokság

MOCOHU

A új Kuflik-filmből az is kiderül, mit tegyünk, ha elfurcsul az árnyékunk

MOCOHU

Polgár Tünde fia ösztöndíjas lett egy New York-i egyetemen

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This