19.9 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügydrogkerepeskistarcsakörözésMAGYARORSZÁG

Hajnali fogás: drog, pénz és öt körözött – videó

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon számolt be arról, hogy nagyon eredményes volt a kistarcsai rendőrök körözési akciója. Csütörtök hajnalban 16 rendőr indult el.

Kerepesen már 4 óra 10 perckor megjelentek. Onnan a több vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítható 20 éves Cs. Zoltán Bencét előállították, őrizetbe vették.

Alig egy óra múlva már K. Dánielnél voltak. Nála kábítószert kerestek és találtak. Lefoglaltak egy mérleget, 70,6 gramm kábítószergyanús fehér port, 38,5 gramm kábítószergyanús anyagot és növényi származékot, mintegy 1.7 millió forintt, 620 horvát kunát és 120 eurót.

A férfinál alkalmazott gyorsteszt THC-t mutatott ki, a lefoglalt anyag az előzetes igazságügyi szakértői vélemény alapján amfetamin volt. Kihallgatásakor a férfi azt mondta, az otthonában található anyagot saját használatra vásárolta. K. Dánielt a rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntettének gyanúja miatt őrizetbe vették.

Az akció alatt intézkedés alá vonták Gy. Norbert 37 éves mogyoródi lakost. Őt a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja garázdaság miatt körözte.

H. László 36 éves csömöri lakost, aki ellen a Fővárosi Törvényszék adott ki körözést, mert a jogerősen kiszabott 90 nap szabadságvesztése letöltését nem kezdte meg.

P. Ádám 31 éves keszthelyi lakos sem úszta meg, vele szemben a Veszprémi Járásbíróság csalás miatt rendelt el körözést. A kistarcsai zsaruk mindhármukat előállították.

The post Hajnali fogás: drog, pénz és öt körözött – videó first appeared on 24.hu.

Related posts

Karácsony Gergely visszalépett Márki-Zay Péter javára 

MO.CO.HU

Cégek tízezrei mozdultak rá a jegybanki pénzre

MO.CO.HU

Devizakölcsönt tervez felvenni a kormány

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This