6.7 C
Budapest
April 18, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
életmentésKözéletMAGYARORSZÁGmentőmentőkomszországos mentőszolgálat

Életet mentett, emiatt elkésett a munkahelyéről, főnöke ki akarta rúgni

Különleges igazolásért fordult a mentőkhöz egy észak- magyarországi fiatalember, mert munkáját féltette egy életmentés kapcsán – írja Facebook-bejegyzésében az Országos Mentőszolgálat.

Pár napja a férfi megállt egy ismeretlen újraélesztésénél az utcán, majd (a mentők kiérkezése után is) közel egy órán keresztül segítette a helyszíni életmentést, a segítő szándékú elsősegélynyújtó elkésett a munkából. (A beteget végül stabil állapotban kórházba szállították.)

A főnöke nem hitte el a késés okát és kirúgással fenyegette a fiatal sofőrt, amiért ilyen „képtelen történettel” állt elő mentségül. Az Országos Mentőszolgálat regionális igazgatója az ügy hallatán személyesen kereste fel a munkáltatót, elmondta a történetet, oklevelet is átadott az életmentőnek. Így aztán az egykor kétkedő főnök, végül egy hét soron kívüli szabadsággal ismerte el kiváló sofőrje rátermettségét – írja az OMSZ.

The post Életet mentett, emiatt elkésett a munkahelyéről, főnöke ki akarta rúgni first appeared on 24.hu.

Related posts

Velencei Bizottság: helyezzék hatályon kívül a decemberi magyar alkotmánymódosítás egyes passzusait

MOCOHU

Mihalik Enikő már a hetedik hónapban jár, de van, aki túl kicsinek látja a hasát

MOCOHU

„Kimész a pályára, de nem megy a játék, mert kanos vagy” – a teniszezők szexuális frusztráltságáról vallott Nick Kyrgios

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This