9.3 C
Budapest
April 28, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügycsecsemőközlekedés biztonsága elleni bűntettMAGYARORSZÁG

Kővel dobták be a 8E busz ablakát a Keletinél, megsérült egy csecsemő

Őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy kockakővel dobta be egy busz ablakát a Rákóczi úton. Az üvegszilánkoktól egy csecsemő sérült meg. A nyomozás adatai szerint a férfi már máskor is veszélyeztette így a buszon utazók életét.

A BRFK tájékoztatása szerint a 8E busz a Keleti Pályaudvar felé haladt  július 3-án este fél tíz körül, amikor történt az eset. Az utastérbe repülő kő nem talált el senkit, de az üvegszilánkok felsértették egy édesanyjával utazó négyhónapos csecsemő fejét. A vérző babát a kerületi rendőrök járőrautóval vitték kórházba, ahol könnyű sérülésekkel látták el.

police.hu

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya indított büntetőeljárást. A minden részletre kiterjedő nyomozás eredményeként a fővárosi rendőrök három nappal később elfogták a feltételezett elkövetőt. Az eljárás adatai szerint a Józsefvárosban élő férfi  az elmúlt hónapokban további hat alkalommal dobta meg kővel a környéken közlekedő buszokat.

Az csak a vakszerencsének köszönhető, hogy azokban az esetekben senki sem sérült meg. A közlekedési nyomozók a 38 éves L. Norbertet hétrendbeli közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény megalapozott gyanújával hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. A férfi nem tett vallomást.

The post Kővel dobták be a 8E busz ablakát a Keletinél, megsérült egy csecsemő first appeared on 24.hu.

Related posts

Változásra kényszerítené Hollywoodot a norvég újságíró

MOCOHU

Meghalt Cormac McCarthy, Az út és a Nem vénnek való vidék írója

MOCOHU

Okostelefont venne? Vége lehet a trükkös reklámoknak

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This