7 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
britney spearsgyámságKultúralynne spearsMAGYARORSZÁGmuzsika

Britney anyja szerint meg kellene engedni, hogy lánya választhassa saját ügyvédjét

Britney Spears képes gondoskodni magáról, és meg kell engedni neki, hogy ő maga választhassa meg a saját ügyvédjét

– nyilatkozta Lynne Spears, a popsztár édesanyja egy, a héten Los Angelesben benyújtott bírósági beadványban, miután a hét elején  kirendelt jogi képviselője is lemondott.

A BBC azt írja, Lynne Spears szerint lányának meg kell engedni, hogy konzultáljon az általa választott tanácsossal, és hogy lánya képességei ma bizonyosan másmilyenek már, mint 2007-ben, a gyámság alá helyezés bevezetésekor voltak. Lynne Spears kérelmét július 14-én vitatják majd meg.

Britney Spears ügye körül elég nagy mozgás van az elmúlt hetekben. Néhány nappal ezelőtt írtuk meg, hogy 25 évnyi közös munka után menedzsere, Larry Rudolph lemondott, nem sokkal később pedig a bíróság által kijelölt ügyvédje, Samuel Ingham is felajánlotta lemondását. Ezt követően az Ingham munkáját segítő Loeb és Loeb ügyvédi iroda szintén felajánlotta lemondását. Bár magyarázatot egyikük sem adott, döntésük nem sokkal az után érkezett, hogy Spears abuzívnak és traumatizálónak nevezte azt, hogy gondnokság alatt tartják.

Az énekes hosszan beszélt a bíróságnak mindarról, amin keresztülment, többek között arról, hogy állítása szerint begyógyszerezték, akarata ellenére fellépésre kényszerítették, és megakadályozták, hogy gyerekei legyenek. Spears arra kérte a bíróságot, hogy vessen véget a gyámság alatt tartásának, ami tizenhárom éve nehezíti meg az életét, elvéve tőle a szabad döntés jogát minden fontos kérdésben. Beszédében ügyvédjét is említette, elmondta, hogy bár az elmúlt tizenhárom évben kialakult közöttük valamiféle bizalmi viszony, Ingham félt attól, hogy Spears bíróság elé álljon, és azt javasolta, ne tegye. Ingham 2019-ben 373 ezer dollárt keresett Spears képviseletével, aki egyébként a gyámsági ügy minden jogi költségét maga finanszírozza, azaz nemcsak a saját oldalát, az ellenfeleiét is.

Kapcsolódó
A bíróság elutasította, hogy Britney Spears kiléphessen apja gyámsága alól

Az énekesnő szemszögéből nem jó irányba halad az ügy.

The post Britney anyja szerint meg kellene engedni, hogy lánya választhassa saját ügyvédjét first appeared on 24.hu.

Related posts

A Last Christmas precízebben készült el, mint egy svájci óra

MO.CO.HU

Ilyen csodás kapusteljesítményt nem láttunk még a kézilabda-Eb-n

MO.CO.HU

Sokan csak azért vinnének haza kutyát a menhelyről, hogy kimehessenek utcára este nyolc után

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This