12.3 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügyMAGYARORSZÁGszalonnai emberölésvádemelés

Megerőszakoltak, megöltek egy 85 éves szalonnai nőt, négy férfi ellen emeltek vádat

Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés és szexuális erőszak miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség négy férfi ellen a szalonnai emberölés ügyében.

Jogg Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt mondta, hogy a négy férfi közül háromra életfogytigtartó fegyházat kért azzal, hogy 20, illetve 19 év fegyházra ítéljék őket abban az esetben, ha már az előkészítő ülésen beismerik a bűnösségüket és lemondanak a tárgyalás jogáról is. A legfiatalabb vádlottra, azaz az erőszakolóra 20 év fegyházat kértek beismerés esetére.

A szóvivő elmondta még, hogy a szexuális cselekményt végző fiatal elismerte, hogy ott volt a helyszínen, de tagadta az erőszakot. Egy társa szintén részbeni beismerő vallomást tett, a másik két vádlott pedig tagadta eddig a bűncselekmények elkövetését.

A terheltek 2019 november elején egy borsodi kistelepülésen az esti órákban találkoztak egyikük házában, és megbeszélték, hogy pénzt szereznek a szemközti házban egyedül élő 85 éves nőtől. Amikor besötétedett, a nyitott kertkapun bementek az udvarra, onnan pedig az épületbe. Egyikük magával vitt egy félméteres tömör vasdarabot.

Hátulról rátámadtak az idős asszonyra, és legalább négyszer fejen ütötték. Az asszony a földre esett, de a támadói nem hagyták abba a bántalmazását, a fejét és az arcát ütlegelték igen nagy erővel. Az eszméletlen állapotban lévő nő sérelmére az egyik férfi szexuális cselekményt végzett. A vádlottak ezután kutatni kezdtek a házban, és ismeretlen összegű készpénzzel távoztak.

Az átlagosat meghaladó testi, lelki gyötrelemmel járó bántalmazás következtében a sértett a helyszínen meghalt. Az ügyészség a letartóztatásban lévők közül három terheltre életfogytig tartó fegyházbüntetést, míg az erőszakolóra húsz fegyházbüntetés és pénzbüntetés kiszabását kérte.

The post Megerőszakoltak, megöltek egy 85 éves szalonnai nőt, négy férfi ellen emeltek vádat first appeared on 24.hu.

Related posts

Hernádi Zsolt a horvát RTL-nek: Nem történt semmilyen megvesztegetés, méltatlan a nemzetközi elfogatóparancs

MOCOHU

Közel egymilliárdos állami támogatás megy el a zárt kapus vízilabda BL-re

MOCOHU

Több vulkán is felébredt 2020-ban

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This