10.9 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
európai parlamenteuropoliMAGYARORSZÁGNagyvilágnovák katalinorbán viktorpedofil törvényvita

Orbán nem megy el a pedofiltörvényről szóló EP-vitára

Nem megy el Strasbourgba arra az EP-vitára Orbán Viktor, amit a pedofilellenes törvényről rendeznek. Erről Novák Katalin beszélt az ATV-nek, ahol kiemelte, a miniszterelnök döntése nem meglepő:

Egy statáriális döntést szeretnének elérni a vád megfogalmazását megelőzően, ami úgy tűnik, hogy az Európai Unió különböző intézményeinek egyre inkább bevett gyakorlat. Egy politikai akcióról van szó.

A szerda délelőttre kitűzött vitán a magyar Országgyűlés által elfogadott melegellenes pedofiltörvény lesz a fő téma, de a magyar és a lengyel jogállamiság is napirendre kerül.

Novák Katalin a törvénnyel kapcsolatban megjegyezte, hogy sajnálatos módon nagyon kevesen ismerik a jogszabály tényleges tartalmát, mert annak lényege a gyermekek védelme, 18 év felettiekre egyáltalán nem vonatkozik. Azt pedig külön kiemelte, hogy bár Orbán nem lesz ott, nem marad képviselet nélkül a magyar kormány.

Ott lesznek az európai parlamenti képviselőink, akik majd helytállnak. Tudomásom szerint Hidvéghi Balázs és Győri Enikő lesz az a két parlamenti képviselőnk, akik a vitában felszólalnak

– zárta szavait a miniszter.

The post Orbán nem megy el a pedofiltörvényről szóló EP-vitára first appeared on 24.hu.

Related posts

Hatalmas elveszett ókori városra bukkantak

MOCOHU

Oláh Gergő szerint 18 éven aluliaknak nincs helye az X-Faktorban

MOCOHU

Több embert kimenekítettek egy leégett raktárépület melletti házból Maglódon

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This