6.9 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
depresszióÉlet-StíluskéselésmacskaMAGYARORSZÁGrészegsuzanne bennett

Megkéselte a macskáját részegen, majd berakta a fagyasztóba, de a cica csodával határos módon túlélte

A 48 éves Suzanne Bennett, aki beborozva akár tízszer is megszúrhatta a macskáját, vigyorogva és felemelt hüvelykujjal fogadta a bíróság ítéletét, amikor a múlt héten megúszta a börtönt – közölte a Daily Mail.

A Greater Manchester megyei Radcliffe-ből származó nő még január 19-én részegetett le annyira három üveg bortól, hogy Poppy nevű cicáját előbb megkéselte, majd berakta a fagyasztóba a készételek mellé, és felhívta a rendőrséget, hogy beismerő vallomást tegyen.

A rendőrök hallották a macska nyávogását a fagyasztó belsejéből, amikor megérkeztek Bennett otthonába, és a fagyasztóba nézve megállapították, hogy a háziállat szúrt sebeket szenvedett a lábán és a nyakán.

Poppy a csodával határos módon felépült az állatorvosi kezelés után, és most a brit állatvédelmi hatóságok gondozásában van.

Bennett, akinek két másik macskája is volt, beismerte, hogy szükségtelen szenvedést okozott az állatnak, és a börtön is megúszta: helyette 18 hónapnyi közmunkára kötelezték, miután a bírák elmondták, hogy súlyos mentális problémákkal küzd.

Bennett múlt csütörtökön a wigani elöljáróságnak elmondta, hogy azért hajtotta végre a támadást, mert van egy „angyali és egy sátáni oldala”.

Ugyanitt azt mesélte az állatokhoz fűződő viszonyáról, hogy lassan 10 éve három macskája is van.

Nyolchetes koruk óta nálam vannak. Úgy bántam velük, mintha az én gyerekeim lennének. Előbb gondoskodtam róluk, mint magamról. Egyébként nem tudom, hányszor szúrtam meg őket

– közölte a nő a bíróságon, aki a közmunka mellett 9 hónapos alkoholkezelésre kötelezték, valamint 100 font (nagyjából 41 ezer forint) pénzbírsággal sújtották, és felszólították, hogy fizesse ki a 300 fontos (123 ezer forintos) állatorvosi számlát, plusz 95 font (39 ezer forint) további költséget.

Ezen felül öt évre el is tiltották az állattartástól.

Anna McDonald ügyész elmondta a bíróságnak, hogy az állatorvos szerint Poppyn összesen tíz sebet ejtett a késelés, a legkisebb szórás egy milliméteres, a legnagyobb pedig négy centiméteres volt. Az állatorvos véleménye szerint Poppy krónikus fájdalmaktól szenvedett a sebei miatt, és a fagyasztóba zárva töltött idő mentálisan is sokat szenvedlést okozott neki.

A korábban büntetlen előélető Bennett, egy rendőrségi kihallgatáson azt mondta, hogy depresszióban szenvedett, és az elmúlt tíz évben „hangokat hallott a fejében”.

Az ügyész a bíróság előtt úgy fogalmazott, hogy

Bennett azt mondta, hogy azért állította a fagyasztót magas fokozatra, mert véget akart vetni a macska életének. Azt mondta, hogy van egy „angyali oldala” és egy „sátáni oldala”, és az előbbi mondta azt neki, hogy kérjen segítséget.Bennett ügyvédje, Jed Frazer pedig így védte az ügyfelét a tárgyaláson:

Szerette azokat a macskákat, és leírta nekem, hogy úgy szerette őket, mintha a gyermekei lennének. Azt mondja, mindig jól gondoskodtak róluk, és gyakran jobban etették őket, mint őt.

The post Megkéselte a macskáját részegen, majd berakta a fagyasztóba, de a cica csodával határos módon túlélte first appeared on 24.hu.

Related posts

Letartóztattak egy férfit az amerikai hadsereg kiszivárogtatási ügyében – videó

MO.CO.HU

DWTS: A közönség és a zsűri egy emberként szisszent fel, amikor Tóth Andiék elrontották a döntős produkciójukat

MO.CO.HU

Ez nyílt támadás a rezsicsökkentés ellen 

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This