6.9 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
amerikai mozibox officefilmfilmtvkasszasikerlistaKultúraMAGYARORSZÁGmozi

Tartja az iramot a Halálos iramban 9

Forgalmazása második hetében is megőrizte vezető helyét a pandémiából még mindig csak lábadozó észak-amerikai mozipiacon a Halálos iramban 9, amelyre további 24 dollár értékben váltottak jegyet vasárnapig, és amelynek bevétele a hosszúhétvége végéig, hétfőig várhatóan eléri a 32,7 millió dollárt. Az akciófilm teljes észak-amerikai bevétele hétfőig 125,8 millió dollár lesz az előrejelzések szerint, globális árbevétele pedig hétfőn eléri az 500 millió dollárt, írja az MTI.

Ritkán fordul elő, hogy a hétvége három legnagyobb bevételű filmje egyetlen stúdiótól származzon, de a Universal filmstúdiónak ez most sikerült, saját történetében először 1989 óta, az összes filmstúdió történetében pedig először 2005 óta. A második és a harmadik legnagyobb bevételű produkció a Universal két premierfilmje volt, a Bébi úr: családi ügy című animáció, amely vasárnapig 17,3 (hétfőig: 23,1) millió dollárt hozott, valamint a The Forever Purge című thriller 12,8, illetve 15,9 millió dollárra becsült bevétellel.

A stúdió azzal indokolta két nagy produkció piacra dobását egyidőben, hogy a nemzeti ünnepet magába foglaló hétvégén hagyományosan jól szerepelnek a filmjei, amelyek ráadásul ezúttal mind más-más nézői réteghez szólnak. A premierfilmek közül a Zola című független fekete komédia 2,4 millió dollárral indított aránylag kevés vetítőteremben. A mindössze 752 teremben játszott Summer of Soul az év eddigi legjobban teljesítő dokumentumfilmje 650 ezer dolláros jegyárbevétellel.

The post Tartja az iramot a Halálos iramban 9 first appeared on 24.hu.

Related posts

Házasodna a gazda: A 60 éves Pista gazda az idei évad legidősebb párkeresője

MO.CO.HU

Melegként coming outolt Noah Schnapp, a Stranger Things színésze

MO.CO.HU

Izrael és a Hamász eddig betartotta a tűzszünetet

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This