11.7 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
8-as főútámukfutóaudisBelföldbűnügyi felügyeletMAGYARORSZÁG

Nyomkövetőt kapott a 8-ason ámokfutást rendező audis

Négy hónapra bűnügyi felügyelet alá helyezte a Veszprémi Járásbíróság azt a közúti veszélyeztetéssel gyanúsított férfit, aki valóságos ámokfutást rendezett pár nappal ezelőtt a 8-as főút városlődi szakaszán. A bíróság döntése értelmében a férfi csak engedéllyel hagyhatja el a lakóhelyét, és nyomkövetőt kell viselnie.

Az Ajkai Rendőrkapitányság egy közösségi felületen megosztott videó alapján indított eljárást közúti veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen elkövető ellen, aki a felvétel szerint a kocsijával, nagy sebességgel, dupla záróvonalon egy motorost megelőzve, áttért a szemközti két forgalmi sávba, s ott hirtelen irányváltoztatásra kényszerített egy szembejövő autóst, majd a szemközti külső forgalmi sávba letérve egy hosszabb szakaszon a forgalommal szemben haladt, miközben két másik szembejövő autóst is veszélyeztetett a manőverével.

A nyomozó hatóság megállapította, hogy az esemény június 27-én délután a 8-as főút városlődi szakaszán történt, majd őrizetbe vette 35 éves ámokfutót, akit ezt követően háromrendbeli közúti veszélyeztetés elkövetése miatt hallgattak ki gyanúsítottként. A sofőr elismerte a bűncselekmény elkövetését a kihallgatása során.

A Veszprémi Járási Ügyészség letartóztatást indítványozott a sofőrrel szemben, de a bíróság végül csak bűnügyi felügyeletbe tette. A végzést az ügyész, valamint a gyanúsított és védője is tudomásul vették, így az végleges.

The post Nyomkövetőt kapott a 8-ason ámokfutást rendező audis first appeared on 24.hu.

Related posts

A Barca kegyetlenül átrobogott BL-riválisán a hét rangadóján

MOCOHU

Egy 23 éves fidelitasos dicsérte agyon a Hír TV-ben a fiatalok SZJA-mentességét

MOCOHU

Szklerózis multiplex, az ezerarcú betegség

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This