14.6 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
barátok köztMAGYARORSZÁGSzórakozás

Berényi Miklós köntösére, de még a Magdi anyus halálát okozó papírgalacsinra is lehet licitálni

Július 17-én véget ér a Barátok közt sorozata, az alkotók pedig úgy döntöttek, hogy a legmeghatározóbb kellékeket árverésre bocsátják. A licit már el is indult, a tárgyakért pedig július 18-ig lehet felajánlásokat tenni. A befolyt összeget az SOS Gyermekfalu kapja meg.

Kapcsolódó
A Barátok közt utolsó epizódja egy szombati napon kerül adásba

Az RTL Klub hivatalosan is bejelentette, hogy mikor láthatjuk a sorozat 10.456. részét.

A rajongók olyan dolgokra licitálhatnak, mint Bartha Zsolt pisztolya, ami valójában egy működésképtelen öngyújtó, de a Rózsa bisztró cégére, Berényi Claudia teáskészlete, Vili bácsi mellénye, Berényi Miklós selyemköntöse és Magdi anyus otthonkája is eladósorba került. Sőt, az utóbbi halálát okozó papírgalacsinra is lehet licitálni, amiről az alkotók garantálják, hogy az eredeti.

Ez a papírgalacsin az a kellék, amit Magdi anyus legutóbbi visszatérésének forgatásán használtak. Az összegyűrt papírka értékét pedig csak növeli, hogy a Magdi anyust megformáló Fodor Zsóka dedikálta is. A jelenetben használt papírgalacsinról korábban már felröppentek olyan hírek, hogy valaki nyerészkedni akart, ezért licitáltatott a papírgalacsinra. Az biztos, hogy az a papír nem az igazi volt!

The post Berényi Miklós köntösére, de még a Magdi anyus halálát okozó papírgalacsinra is lehet licitálni first appeared on 24.hu.

Related posts

Óriási szociális kísérlet volt az első koronavírus-karantén

MO.CO.HU

A Fidesz kampányt indít „a baloldal oltásellenességével szemben”

MO.CO.HU

A nap legfontosabb hírei – 2021.05.07.

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This