7.2 C
Budapest
April 16, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldhotelkigyulladtkőszegMAGYARORSZÁGvillámcsapás

Villámcsapás miatt kigyulladt egy régi hotelépület Kőszegen

Feltehetően villámcsapás miatt gyulladt ki szerda este Kőszegen egy használaton kívüli hotelépület tetőszerkezete, közölte a Vas Megyei Katasztrófavédemi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

A Felsőerdő úton lévő 450 négyzetméteres épület tetőszerkezete kapott lángra, az oltásban szombathelyi, sopronkövesdi, sárvári hivatásos, továbbá kőszegi, horvátzsidányi és kőszegdoroszlói önkéntes tűzoltók vettek részt, öt sugárral oltották a tüzet, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mobil laborja is kivonult.

Az MTI tudósítójának helyszínről származó értesülései szerint a Panoráma hotel tetőszerkezete több ponton is izzott, ezért a tűzoltóknak kézi erővel meg kellett bontaniuk a tetőt, az épület belsejében csak légzőkészülékben dolgozhattak, munkájukat nehezítette az eső, a szél és a folyamatos villámlás.

A tűzoltók szerint elhúzódó oltásra és utómunkálatokra kell számítani. A közelben füst terjengett, az oltási munkálatok miatt lezárták a kőszegi hegyre vezető „körutat”, ezért a környéket járművel több órán át nem tudták megközelíteni az arra közlekedni szándékozók.

The post Villámcsapás miatt kigyulladt egy régi hotelépület Kőszegen first appeared on 24.hu.

Related posts

Két embert is halálra gázoltak szerda este

MOCOHU

Andrej Babis kormányfőt összeférhetetlenség miatt bírságolta meg egy cseh város

MOCOHU

Ezek a legjobb VPN szolgáltatók 2022-ben (x)

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This