13.8 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusMAGYARORSZÁGphytotec proxelan

Fájdalmassá vált a szerelmeskedés? A prosztatagyulladás is okozhatja (x)

Fájdalmassá vált a szex

„Korábban nem zavart a stresszes életmód. A kockázattal járó döntések doppingoltak, mindig bátran vállaltam a rizikót, éppen ezért sikeres férfinak tartottam magam. Ahogy a munkámban, úgy az ismerkedésben is sikeres voltam, sosem akadtak gondjaim a nőkkel. Az utóbbi másfél évben azonban minden megváltozott: elveszítettem a munkámat és hosszú ideig nem találtam a helyem, ami megingatta az önbizalmamat. Rengeteg időt töltöttem otthon, és a számomra korábban idegen „semmittevés” feszültté tett. A bizonytalanság és az emiatt kialakuló önbizalomhiányom miatt már az ismerkedés sem ment úgy mint régen, és a szex sem okozta ugyanazt az örömet, sőt borzalmassá vált. A csúcson nem gyönyört, hanem elviselhetetlenül erős fájdalmat éreztem, és ez többször is átéltem” – mondja a 32 éves Róbert.

A prosztatagyulladás egyik oka a stressz

A krónikust stressznek kitett férfiaknál gyakrabban alakulhat ki prosztatagyulladás, ami idővel szexuális zavarokat okozhat. Becslések szerint a prosztatagyulladástól szenvedő férfiak 45-70 százalékát érintik szexuális problémák. A férfiak számára szinte elviselhetetlen, hogy gyengébbé válhat az erekció és fájdalmassá az ejakuláció, emellett pedig romolhat az orgazmus minősége, ami súlyosbíthatja a meglévő problémákat. Tehát ha azt vesszük észre, hogy az alhasban diszkomfortérzet keletkezik, a fájdalom pedig kisugárzik a nemiszervünkbe és a herékbe, illetve gyönyör helyett fájdalommal jár az ejakuláció, mindenképpen keressünk fel egy urológust. Bár sok férfi tart az orvosi vizsgálattól, nem jó ha húzzuk az időt, mert a tünetek súlyosbodhatnak.

Róbert tüneteit enyhítette a kezelés

Róbert egy ideig habozott, de végül legyőzte a szégyenérzetét és elment az urológushoz. A vizsgálat megállapította, hogy krónikus, nem bakteriális prosztatagyulladása van. Egyik barátjának már bevált, ezért az orvos által felírt gyulladáscsökkentőt Róbert is Proxelan kúppal egészítette ki. „Kezdetben vonakodtam a kúptól, ám a barátom logikus érvei meggyőztek. A kúp azért hatásos, mert az összetevői, a hialuronsav és a gyógynövények a vénákon keresztül gyorsan a prosztata közelébe jutnak, ezért ott hatnak, ahol a probléma van. Ráadásul a Proxelan hatásosságát a tünetek enyhítésében klinikai vizsgálatok is bizonyítják. Végül sikerült legyőznöm az ellenérzéseimet és elkezdtem használni a kúpot. Örülök, hogy így tettem, mert ez a recept nélkül kapható végbélkúp nagy mértékben segítette a gyógyulásomat.

Phytotec

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL

A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG

KEZELŐORVOSÁT!

The post Fájdalmassá vált a szerelmeskedés? A prosztatagyulladás is okozhatja (x) first appeared on 24.hu.

Related posts

Az Instagram korlátozni kezdi a felnőttek és a tinik közti csevegést

MO.CO.HU

Borbély Alexandra nem féltékeny típus, de a flörtölést sokszor nem tudja elviselni

MO.CO.HU

Többlépcsős béremelés körvonalazódik

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This