7 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
eugeert wildershollandialmbtqMAGYARORSZÁGmark ruttemigrációNagyvilágorbán viktorpedofiltörvény

A holland kormányfő utálja Orbán Viktort, de az EU-csúcson saját gyengesége miatt volt kemény

Geert Wilders a Magyar Nemzetnek azt mondta, sem neki, sem a holland kormányfőnek nem dolga eldönteni, mi jó a magyaroknak.

Magyarországon demokrácia van, működik a törvényhozás és az igazságszolgáltatás, az emberek pedig szabadon megválaszthatják a kormányukat.

A Szabadságpárt vezetője felidézte, ő már elnézést kért, amiért Mark Rutte (kiemelt képünkön) az EU-csúcson Magyarország „térdre kényszerítéséről” beszélt, azt mondta, a homofób pedofiltörvényt vissza kell vonni, ha nem, Magyarországnak távoznia kell az Európai Unióból.

Kapcsolódó
Orbán a Facebookon reagált arra, hogy a holland miniszterelnök szerint térdre kell kényszeríteni Magyarországot

Térdre kell kényszeríteni Magyarországot. Többek közt erről is beszélt Mark Rutte holland miniszterelnök az uniós csúcstalálkozóra érkezve, amikor a

A jogszabályt a bevándorlásellenes pártvezér sem olvasta végig, de logikusnak tartja, ha a szülő dönt gyermeke szexuális neveléséről.  Geert Wilders szerint Mark Rutte egyébként is bírálta volna az EU-csúcson Magyarországot, de szavaival valójában hazaüzent, mert hiába régóta kormányfő, belpolitikailag még soha nem volt ilyen gyenge. A jobboldali pártokkal nem akar együttműködni, ezért keresi a szélsőségesen liberális és baloldali pártok kegyeit.

A miniszterelnökünk utálja az erős nemzetállamokat és a keresztény értékeket, így Magyarországot és Orbán Viktort is.

A bevándorlásellenes politikus szerint Hollandiában sem tökéletes az LMBTQ-közösség helyzete. Képmutatásnak nevezte, hogy Mark Rutte a homoszexuálisok jogai miatt támadta Magyarországot.

Emlékeztetett rá, a tömeges bevándorlás miatt náluk egymillió muszlim él. Ők olyan kultúrát vittek magukkal, ami miatt sok holland nagyvárosban a homoszexuálisok nem érezhetik magukat biztonságban.

Ebből a szempontból ma Magyarországon sokszor biztonságosabb melegnek lenni, mint Hollandia egyes részein.

A holland kormányfőnek nem más államokra kellene mutogatnia, hanem a saját háza táján kellene söprögetnie – tette hozzá Wilders.

The post A holland kormányfő utálja Orbán Viktort, de az EU-csúcson saját gyengesége miatt volt kemény first appeared on 24.hu.

Related posts

Négy ember meghalt az M6-os autópályán Szekszárdnál

MOCOHU

„Szervezetlenség és átláthatatlanság” – akadozva megy az egészségügyi dolgozók oltása

MOCOHU

Jaj lesz annak az autósnak, aki Horvátországban szabálytalankodik

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This