9.8 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-Stíluseva wildMAGYARORSZÁGonlyfansonlyfans oktatótanító

Nemcsak aktív OnlyFansen, hanem oktatja is annak rejtelmeit az amerikai nő, aki korábban tanító volt

A 43 éves texasi Eva Wild először csak kiegészítette a tanítói fizetését azzal, hogy képeket osztott meg magáról OnlyFansen, de a dolog annyira bejött neki, hogy már nemcsak a tartalomgyártással keresi a kenyerét, hanem oktatja is azt, hogyan lehet sikeres az ember az erotikus tartamkaban utazó közösségi oldalon – írja a brit Sun.

Most havonta akár 15 000 dollárt is keres azzal, hogy 75 modellt oktat arra, hogyan népszerűsítsék magukat, és hogyan szerezzenek előfizetőket (fejenként akár 1000 dollárért, azaz majdnem 300 ezer forintért), mindezt úgy, hogy két gyereket nevel. És egyébként az OnlyFans, az Instagram és a Twitter mellett TikTokozik is aktív.

@eva.wild1

##followme ##tiktokmom ##redhead

♬ original sound – Hi

A Houstonból származó nő döntéséről így beszélt:

Ez a munkám: feleségként és anyaként, teljes munkaidős karrier mellett, nagyon elvesztettem a kapcsolatot önmagammal. Úgy tűnt, hogy az életem mindenki másról szól, kivéve engem. Hihetetlenül jó érzés volt, hogy a tanítás iránti szeretetemet sikerült összeegyeztetnem ezzel az új karrierrel. Ez minden szempontból jobbá tette az életemet. Célom, hogy bátorítsam és képessé tegyem a nőket arra, hogy megtalálják a boldogságukat, még ha ez nem szokványos módon is történik.

A tanítási tapasztalatait hihetetlenül hasznosnak találja a coaching programban résztvevő hölgyekkel való munkája során. „Bármilyen furcsának is tűnhet, tényleg úgy érzem, hogy minden, ami az életemben korábban történt, arra épült, amit most csinálok” – folytatta a helyzet pozitívumainak ecsetelését.

Eva 13 évig tanított hat és tíz év közötti gyerekeket egy általános iskolában, de tavaly év végén elege lett belőle. Amikor a világjárvány kitört, Eva nehezen tudott átállni az online tanításra és két, 11 és 13 éves gyerekei nevelése mellett, ami megviselte a mentális egészségét. Ekkor úgy döntött, hogy kilép, és teljes munkaidőben az OnlyFans-oldalával fog foglalkozni, ahol az előfizetők korhatáros videókat és fotókat vásárolnak, de nem ez volt az első kitérője a felnőtt szórakoztatásba.

Még 2018-ban – amikor anyagilag nehéz idők jártak, mivel férje, a 45 éves Paul éppen akkor indította el saját ingatlanvállalkozását  Eva nővére azt javasolta neki, hogy adjon el néhány szexi fotót, hogy így kiegészíthesse a bevételeit.

Egy idő után azonban úgy érezte, megtalálta önmagát:

A korai képeimen félénk voltam. Nem mutattam az arcomat. Túlságosan aggódtam, hogy valaki felismer. Amint elkezdtem magam kicsinosítani, szexi fehérneműket felvenni, és így fotózkodtam, úgy éreztem, mintha valami felébredt volna bennem. Egy részem, amiről azt hittem, hogy örökre elveszett, elkezdett újra életre kelni, ez volt a legcsodálatosabb érzés.

Közben a férjével is megbeszélték a határokat, és aktív tagja is lett az online közösségnek. 2019 júliusában az egyik promóter azt javasolta neki, hogy hozzon létre egy fiókot a felfutás előtt álló OnlyFans nevű alkalmazás segítségével.

Az első hónapban csak 50 dollárt (14 ezer forintot) keresett, de lassan, ahogy egyre több tapasztalatot szerzett és tippeket vett át exhibicionista társaitól, és az előfizetőinek a száma nőni kezdett.

Egy ideje pedig az OnlyFans rejtelmeiről oktat egykori mentorával együtt.

Köztudott volt, hogy a mi szakmánkban a lányok között sok volt a rivalizálás és a hátbaszúrás. Ezért a coaching program egyik fő szempontja az volt, hogy a nők támogassák a nőket.

Az a célom a velük való munka során, hogy segítsek nekik bekerülni az OnlyFans alkotóinak felső egy százalékába

– mesélte a különleges tanítói pályamódosításon átesett modell, Eva Wild.

The post Nemcsak aktív OnlyFansen, hanem oktatja is annak rejtelmeit az amerikai nő, aki korábban tanító volt first appeared on 24.hu.

Related posts

Az utolsó előtti másodpercben ütötte ki ellenfelét a ketrecharcos

MOCOHU

Gelencsér Tímea: Felszaladt 4 kiló, konkrétan hét szabályos fekvőtámaszt tudok megcsinálni

MOCOHU

Nagyjából 1800 kiló hal pusztult el a Velencei-tóban az elmúlt napokban

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This