5.8 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belfölddkfideszgyurcsány ferencMAGYARORSZÁGtüntetőütés

Gyurcsány Ferenc: Két fideszes tüntető is megütötte a kollégáimat

Tegnapelőtt Dunaújvárosban egy fideszes tüntető megütötte egy kolléganőmet azért, mert végezte a dolgát, és felvételeket készített a rendezvényünkről a telefonjával, így arról is, ahogy a tüntető megzavarja a rendezvényt – írja Gyurcsány Ferenc a Facebook-on.

A DK elnöke szerint ugyanez megismétlődött Dombóváron, ahol egy kollégámat ugyancsak azért ütötte meg egy kormánypárti szimpatizáns, mert felvette, hogyan provokálja a rendezvény résztvevőit.

A felvételeknek hála mindkét ügyben büntetőfeljelentést tudunk tenni, és meg is tesszük. Tanulják meg a fideszesek is, hogy következménye van a viselkedésüknek. Nemcsak az övék ez az ország, hiába tanítja nekik ezt a jelenlegi miniszterelnök.

Gyurcsány azt is írja, hogy „bejárjuk az egész országot – akár tetszik nektek, akár nem – és minden fideszes tüntetőre, provokátorra és hepajkodóra két kamera fog jutni, hogy a rólatok készült fotók és videók itt virítsanak majd a Facebookon – akár tetszik nektek, akár nem. Aki fenyeget, vagy akár egyetlen DK-st is bántani mer, azt pedig fel fogjuk jelenteni.”

Egerben pár hete a DK-szimpatizánsok és a tüntetők között szóváltás alakult ki, majd miután valaki „belerúgott vagy bele akart rúgni” a hangszóróba, az egyik maszkos férfi előrántott egy pisztolyt.

Kapcsolódó
Balhé a DK egri kampányrendezvényén: gázpisztolyt vett elő az egyik tüntető

Három tüntetőt előállítottak.

The post Gyurcsány Ferenc: Két fideszes tüntető is megütötte a kollégáimat first appeared on 24.hu.

Related posts

Zelenszkijjel találkozik szerdán Kijevben az ENSZ-főtitkár

MOCOHU

Várkonyi Andrással már az utolsó jeleneteket forgatják a Barátok köztben

MOCOHU

„14 évesen egy átlagos edzésen 50 kilóval nyomogattunk alapsúlyként Anyával”

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This