8.2 C
Budapest
April 17, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
adósságbankegyesült államokÉlet-StílushibaMAGYARORSZÁG

Arra eszmélt egy átbulizott éjszaka után, hogy ötvenmilliárd dolláros adóssága van

Igencsak meglepődött a Kaliforniában élő Maddie McGivern, amikor a barátaival eltöltött éjszakai bulizás után a telefonján ránézett bankszámlaegyenlegére, és legnagyobb döbbenetére azt látta, hogy ötvenmilliárd dolláros adóssága van. Illetve csak majdnem annyi: egészen pontosan 49 999 999 697 dollár és 98 cent.

Ez úgy nagyjából 14 700 milliárd forintnak felel meg.

A nő egyik barátja a TikTok-oldalán osztott meg egy videót a pillanatról, amikor a nő felfedezte, hogy mennyi pénz is van, illetve nincs a számláján. A felvétel 1,5 millió kedvelést kapott, és majdnem tízmilliószor nézték meg.

@gabefloress

We went out to the bar and Maddie checked her phone when we got home and she’s -$50 billion dollars in debt ##fyppageforyou ##fypシ

♬ original sound – gabe

McGivern a BuzzFeed című amerikai lapnak elmondta, hogy éppen kaját akartak rendelni nagyjából hajnali kettő órakor a barátaival, amikor megnyitott a Chase Bank applikációját, és szembesült azzal, hogy mekkora adóssága van.

Sokkolt, és alig találtam a szavakat, de tudtam, hogy nem költöttem el ötvenmilliárd dollárt.

A 22 éves főiskolai hallgató azonnal hívta a bankot, ahol az ügyintéző közölte vele, hogy ilyen esettel még soha nem találkozott, és arra kérte, személyesen keresse fel őket az egyik bakfiókban. Ott pedig elmondták neki, hogy egy technikai hiba történt, és annak eredménye volt a hatalmas adósság.

A bank szóvivője a BuzzFeednek elmondta, hogy valóban egy technikai hiba okozta a hibás egyenleget, ami a hétvégén néhány számlát érintett, de a hibát azóta már kijavították, és minden érintett újra a valós összeget láthatja.

The post Arra eszmélt egy átbulizott éjszaka után, hogy ötvenmilliárd dolláros adóssága van first appeared on 24.hu.

Related posts

Kínai vakcinát kaptak a legtöbben a kormánytagok közül

MOCOHU

Mákos kenyeret evett – elbukta az állásinterjút

MOCOHU

Ezekről a javaslatokról tárgyalt Orbán az iparkamarával

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This