13.8 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
dancing with the starsdwtshorváth tamáshorváth tomiMAGYARORSZÁGSzórakozás

Horváth Tomi elismerte, hogy DWTS táncpartnerével már a kezdetekkor nagy konfliktusaik voltak

Horváth Tamás és felesége, Péterfi Andi a Webkanapén vendégei voltak, ahol többek között a TV2-től való zűrös elválásról is beszéltek. Az énekes tavaly ősszel a Dancing with the Stars első évadának versenyzője volt, de egészsége miatt ideje korán véget ért számára a verseny.

November közepén az egyik próbán elájult, ami után kórházba szállították, ezért az ezt követő szombati adásnapon nem tudott fellépni. Párjával érdeklődtek a csatornától, hogy felépülése után visszatérhet-e a műsorba, ahogy a covidos versenyzők, de nem kaptak 100 százalékos választ, végül a tévé előtt ülve tudták meg, hogy az énekest kizárták a versenyből.

Kapcsolódó
DWTS: Horváth Tamást a mentő vitte el

Még a szerdai próbán lett rosszul.

Osváth Zsolt kérdésére, hogy azóta megkapta-e a gázsiját, Horváth Tomi csak annyit mondott:

Ez egy olyan téma, amiről még nem beszéltünk sehol, ugyanis még folyamatban van.

Nem ez volt azonban az egyetlen probléma a műsorra való készülése során. Táncpartnerével is nehezen értettek szót, ám a napilapokban megjelent hírekkel ellentétben nem féltékenységről volt szó.

Volt konfliktusom a Vikivel és nem is kicsi. Viszont mivel maximalista vagyok nem szeretek kudarcot vallani, de az már önmagában is kudarc volt, hogy egyáltalán konfliktus van. Ez nem magánéleti, a műsorral kapcsolatos konfliktus volt, amit én már nem tudtam elviselni. Már a legelejétől fogva jeleztem, hogy ez így nem lesz rendben. Mindenki felé jeleztem, hogy ez így nem fog működni a Vikivel, ha nem változtat és nem változtatunk rajta. Csak annyit mondanék, hogy hozzáállás és tisztelet. Tisztelet a színpad felé, a műsor felé, egymás felé.

The post Horváth Tomi elismerte, hogy DWTS táncpartnerével már a kezdetekkor nagy konfliktusaik voltak first appeared on 24.hu.

Related posts

Gáspár Evelint meztelen fotóival zsarolja az exe

MO.CO.HU

Müller Cecília: Már vizsgálják a Magyarországra érkezett orosz vakcina dokumentációját

MO.CO.HU

Itt az utolsó fotó, ami Jean-Paul Belmondóról készült

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This