7.8 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügyMAGYARORSZÁGmiskolcrablás

Rablást akadályozott meg a buszsofőr, hét évet kapott az elkövető

Hét év fegyházra és nyolc év közügyektől eltiltásra ítélte rablás kísérlete miatt a Miskolci Járásbíróság azt a 28 éves férfit, aki tavaly júniusban megpróbálta kitépni egy idős asszony kezéből a táskáját. A rablást egy arra haladó buszsofőr akadályozta meg.

Az elkövető a Fürdő utcai Szinva hídon sétált, amikor észrevette a járóbottal egyedül közlekedő asszonyt. A férfi a nőhöz lépett és a vállán lévő táska pántját megragadta, így próbálta meg értékeit elvenni tőle. Az asszony nem engedte el a táska szíját, ezért a támadója olyan erővel kezdte rángatni, hogy a nyugdíjas a járdáról az úttestre került, majd újra a járdára, de a táskáját nem engedte el.

A dulakodásra felfigyelt az éppen arra haladó autóbusz vezetője. Azonnal megállította a járművet, kiszállt és az idős nő segítségére sietett. Az eset során az asszony a kezén és az arcán sérült meg.

A járásbíróság hét év fegyházra ítélte a letartóztatásban lévő férfit bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás kísérlete miatt. A bíróság ítélete nem jogerős.

The post Rablást akadályozott meg a buszsofőr, hét évet kapott az elkövető first appeared on 24.hu.

Related posts

Kepes András: Az embereknek már „hányhatnékja” van a sok hazugságtól

MOCOHU

Két évig újították fel milliárdokért, mégis naponta százezren szívnak miatta

MOCOHU

358 forintnál is többe kerül egy euró

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This