8.3 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldMAGYARORSZÁGnemzeti konzultáció

A vakcinagyártásról és a minimálbérről is szó lesz az új nemzeti konzultációban

A kormány véglegesítette a nemzeti konzultáció témáit és kérdéseit; a kérdőíven 14 kérdés szerepel majd a gazdasággal, valamint a migrációval és a hazai vakcinagyártással kapcsolatban – jelentette be a kormányszóvivő szerdán.

Szentkirályi Alexandra a kormány Facebook-oldalára feltöltött videóban közölte: a konzultáció a járvány utáni életről szól majd. 14 kérdés kapott helyet a kérdőíven, ezek túlnyomó része gazdasági jellegű, többek között a minimálbérről, a családi adóvisszatérítésről és a hitelmoratóriumról szólnak. A kérdőíven ezen felül szerepelnek a migrációval és a hazai vakcinagyártással kapcsolatos kérdések is.

Szentkirályi Alexandra a videóban hangsúlyozta: a világ a járvánnyal megváltozott és minden másnál erősebben mutatott rá arra, hogy a veszélyek korát éljük, a járványok és a népvándorlások korát. Éppen ezért – folytatta – mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy Magyarországot megerősítsük, és arról, hogy ez hogyan történjen, most mindenki elmondhatja a véleményét. A kormányszóvivő közölte azt is: a kérdőívet a szokásoknak megfelelően postai úton és online is vissza lehet majd küldeni.

(MTI)

The post A vakcinagyártásról és a minimálbérről is szó lesz az új nemzeti konzultációban first appeared on 24.hu.

Related posts

Kocsis Máté elmondta, kit tart a világ legkorruptabb emberének

MOCOHU

Karácsony: Nem engedjük kiköltöztetni a Szabolcs utcai hajléktalankórházat

MOCOHU

Újra kínai katonai gépek miatt kellett riasztani a tajvani légierőt

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This