6.9 C
Budapest
April 16, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
isztambulisztambuli nyaraláskristen bishopMAGYARORSZÁGmegcsalásnyaralássophie millerszakításSzórakozás

Isztambuli kaland: az utazás után intettek búcsút a férfinek, aki titokban járt mindkettejükkel

Kristen Bishop és Sophie Miller március végén rakta össze, hogy ugyanazzal a férfival járnak már több, mint fél éve. A beszélgetésük után úgy döntöttek, megleckéztetik a cikkben Adam álnéven szereplő kalandort – írja a LadBible.

A 33 éves Bishop először egy hangüzenetet kapott 26 éves Millertől, aki azután kereste meg, hogy rájött: a barátja nem őszinte vele, és ezért felkereste a másik nőt. Bishop ugyanakkor csak azután hitte el, amiket a hangüzenetben hallott, hogy Miller videócsetelt vele a férfi lakásából. A beszélgetés alatt az is kiderült, hogy Adam ugyanazon az alkalmazáson keresztül ismerkedett meg mindkettejükkel.

A kapcsolatfelvétel után a faramuci helyzet ellenére egész jó viszony alakult ki a két nő között, akik elhatározták, hogy szabotálják Bishop és a férfi április eleji isztambuli nyaralását. De Bishop csak április másodikán fedte fel a lapjait, azután, hogy leszálltak az isztambuli reptéren.

A szembesítés közben pedig megjelent Adam másik barátnője is – aki pár órával korábban érkezett meg a reptérre – hogy együtt szakítottak vele, és inkább egy csajos nyaralást tartsanak.

Bishop eddigre már a férfi foglalásait is átiratta Miller nevére (beleértve az összes közös programot is), szóval szituációtól lefagyott hűtlenkedőt kész tények elé állították, és megkérték, hogy soha többet ne is keresse egyikőjüket se.

Végül úgy alakult, hogy ugyanazzal a géppel utaztak vissza az Egyesült Államokba. A 13 órás repülést a két nő vidám hangulatban beszélte végig, miközben a férfi az előttük lévő sorban ült.

A Houstonban mérnökként dolgozó Bishop 2020 augusztusában kezdett el randizgatni Adammel, de hamar egymásba bolondultak, és megbeszélték, hogy monogámnak tekintik a kapcsolatukat. Vagy legalábbis Bishop, aki az utazás előtt négy nappal értesült arról, hogy a férfi átverte.

Miller egyébként azt mondta Bishopnak, hogy 9 hónapja van együtt Adammel, szóval a férfi gyakorlatilag mindkét párhuzamos kapcsolatát azzal töltötte szinte egész végig, hogy a partnereit megtévessze.

A közös nyaralás olyan jól sikerült, hogy mindketten egy új barátra leltek a másik személyében.

Nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttünk a nyolcnapos nyaralás alatt és messze az a legboldogabb dolog, ami ebből a balszerencsés szituációl kisült, hogy találtam egy nagyszerű barátot

– mondta a történet kapcsán Bishop.

The post Isztambuli kaland: az utazás után intettek búcsút a férfinek, aki titokban járt mindkettejükkel first appeared on 24.hu.

Related posts

Fellendülés jöhet az építőiparban, de az eddigi teljesítmény csalódás az elemzőknek

MOCOHU

Cannes-ban ért révbe Enyedi Ildikó féltékeny hajóskapitánya

MOCOHU

Iparűzési adó: sokat bukhatnak a figyelmetlen cégek

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This