15.5 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusMAGYARORSZÁGphytotec maltofer

Vashiányod van? Tesztelj és derítsd ki! (x)


A vas nélkülözhetetlen nyomelem

A vashiány tünetei nem specifikusak, és nem egyik napról a másikra alakulnak ki, ezért nem olyan könnyű időben felismerni. Pedig fontos lenne, hogy a vashiányt időben észrevedd és kezeld, mert a vasraktárak kiürülésével akár vérszegénnyé is válhatsz, ami súlyos, életveszélyes állapot. A vas nélkülözhetetlen a szervezeted számára, mert szerepe van a vérképzésben, az oxigénszállításban, segíti a sejtek energiatermelő folyamatait és az immunrendszer működését is. Ha kevés a vas, csökkenni kezd a hemoglobinszint, a vörösvértestek kisebbek és halványabbak lesznek, ezáltal kevesebb oxigén jut el a sejtjeidbe és a szerveidbe. Mindennap veszítesz vasat, amit a szervezeted nem tud magától pótolni, ezért mindig neked kell gondoskodnod a megfelelő vasbevitelről. Ha nincs elég belőle, kezdetben a vasraktárak készletét hasznosítjuk, ám vaspótlás nélkül lassan, de biztosan romlani fog a testi erőnléted és folyamatosan csökken az energiaszinted is.

Jellemző tünetek mellett sok apróság is utalhat vashiányra

Ha tartósan fáradt vagy, gyakran fáj a fejed, folyton levertnek és gyengének érzed magad, kis terhelésre is kifulladsz és szaporán ver a szíved, nehezebben koncentrálsz, akkor nagy valószínűséggel vashiányod van. Emellett számtalan apró, kevésbé vagy jobban zavaró vagy szembeötlő, akár furcsa tüneted is lehet, amiről nem is gondolnád, hogy a vashiánnyal vannak összefüggésben.

Ha szeretnél bizonyosságot szerezni, IDE kattintva töltsd ki a tesztünket, amely segíthet megítélni a helyzetedet.

Biztonságos készítménnyel pótold a vasat

Ha hatékonyan szeretnéd pótolni a vasat, akkor fontos, hogy biztonságos készítményt válassz, megbízható forrásból. A patikákban recept nélkül kapható Maltofer rágótablettából csak annyi vas szívódik fel, amennyire a szervezetednek szüksége van, ezért nem tudod túladagolni. Kellemes csokoládéíze van, és a szedése is kényelmes, mert más gyógyszerekkel együtt és étkezés közben is bevehető.

Phytotec

Vény nélkül kapható, vas(III)-tartalmú gyógyszer

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

The post Vashiányod van? Tesztelj és derítsd ki! (x) first appeared on 24.hu.

Related posts

Az Európai Unió szerint az oltóanyagok szabadalmának felfüggesztése nem jelent megoldást

MO.CO.HU

Átlag 21 fok lenne az ideális az otthonokban

MO.CO.HU

Költöznek Sarah Jessica Parkerék, 4.5 milliárdért adták el otthonukat

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This