7 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bányai gáborBelföldfideszkoronavírusMAGYARORSZÁG

111 nap után elhagyhatta a kórházat a műtüdőkezelésre szoruló fideszes képviselő

„Pontosan 111 nappal a kórházba kerülésem után az egészségemért való küzdelmem első szakasza lezárult. Most a rehabilitáció következik, amihez rengeteg erőre és türelemre lesz szükségem” – írta Facebook-oldalán Bányai Gábor Bács-Kiskun megyei fideszes országgyűlési képviselő, aki felépült a koronavírusból.

A kormánypárti politikus február végén jelentette, hogy elkapta a koronavírust, és a kiskunhalasi mobilkórházban ápolják. Akkor úgy fogalmazott, hogy ennyire beteg még sosem volt. Néhány nappal később már a családja közölte, hogy Bányai Gábort február 24-én lélegeztetőgépre kellett helyezni, és azóta altatásban tartják. Március közepén állapota romlani kezdett, majd műtüdőre helyezték, a beavatkozáshoz átszállították Szegedre. A család április 14-én tudatta, hogy a politikus ötven napja van lélegeztetőgépen – akkorra legyőzte a vírust, de az utóhatások miatt továbbra mélyaltatásra szorult. Június 1-jén aztán a képviselő adott életjelet a közösségi oldalon, de részleteket nem közölt az állapotáról.

Most azt írta:

Mérhetetlen boldogsággal jelentem, győztem! Sokáig tartott ez a harc, a vírus mindent megtett azért, hogy feladjam, de nem adom én olyan könnyen magam! Nagyon megküzdöttem a túlélésért! Minden vizsgálati eredményem szerint a Covid okozta károkat a szervezetem meggyógyította, a korábban menthetetlennek nyilvánított tüdőm Pünkösdkor életjeleket kezdett adni, majd mindössze két hét leforgása alatt gyönyörűen letisztult. Szinte olyan, mint a betegség előtt volt. Május közepén előkészítés alatt állt a Budapestre szállításom, mondván, tüdőtranszplantációra lesz szükségem, hála Istennek , erre nem került sor! (…) Hálával tartozom a Jóistennek, a családomnak, a csodálatos orvosoknak és ápolóknak, illetve önöknek is.

Emellett köszönetet mondott a kezelését végző egészségügyi dolgozóknak, amiért megmentették az életét, és hittek a gyógyulásában.

The post 111 nap után elhagyhatta a kórházat a műtüdőkezelésre szoruló fideszes képviselő first appeared on 24.hu.

Related posts

Győrben veszítette el veretlenségét a bukaresti sztárcsapat

MO.CO.HU

Öten megsérültek egy autóbalesetben Sátoraljaújhelynél

MO.CO.HU

Ez volt a leghalálosabb olimpiai szám

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This