15.5 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
hadházy ákoshomofóbiaKözéletMAGYARORSZÁGpedofiltörvényszél bernadett

„Nem asszisztálunk a gyűlöletkeltő színjátékhoz” – Hadházyék nem szavaznak a pedofil- és melegellenes törvényről

Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Szabó Szabolcs nem szavaznak ma a parlamentben az úgynevezett pedofiltörvényről, melynek tervezetébe a kormánypárti előterjesztők múlt héten azt is beleírták, hogy tizennyolc éven aluliaknak szóló tartalmakban tilos lenne megjeleníteni a homoszexualitást vagy bármilyen, a heteroszexualitástól eltérő orientációt vagy identitást.

Kapcsolódó
Orbán visszatért a gonoszsághoz

A bátor emberek az erősebb ellen harcolnak. A gyávák és gonoszak a náluk gyengébbe kötnek bele. A hazugok pedig még azt is mondják utána, hogy a gyenge erős volt, ezért becsüljük meg, hogy le tudta győzni.

„Nem asszisztálunk a gyűlöletkeltő színjátékhoz. Orbán mindenben Putyint utánozza, most éppen a homofób törvénnyel. A cél kettős: egyrészt mindig kell egy újabb ellenség, legyen kitől félni és legyen kit gyűlölni a propaganda által felheccelt embereknek. A másik cél az ellenzék csapdába csalása, ezért trükkösen „pedofília-ellenes” csomagnak álcázták a törvényt – így aki nem szavazza meg, az nyilván a gyermekek megrontóinak pártján áll. Már látszik, hogy a propaganda ugrásra készen áll, holnaptól ezzel lesz tele minden” – magyarázza döntésüket Hadházy.

„Gondolhatunk akármit a melegek és transzneműek jogairól, de szigorú büntetés terhe mellett megtiltani, hogy beszéljünk valamiről, egy létező jelenségről, na az a legsötétebb diktatúrák sajátja!  (…) Úgy döntöttünk, hogy ebben nem veszünk részt, vagyis kedden egyáltalán nem szavazunk a parlamentnek csúfolt cirkuszban elénk tolt törvényjavaslatokról, és ezt ajánljunk minden más ellenzéki kollégának is” – írja a független képviselő.

Gulyás Márton, a Partizán műsorvezetője 444-en írt véleménycikkében szintén amellett érvel, hogy bojkottálni kell a mai szavazást, mert szerinte morálisan ez a helyes, politikailag ez a racionális döntés.

Kapcsolódó
„Propagandatörvény helyett elfogadást”: hétfőn tüntetnek a Parlament előtt

„Az elmúlt évtizedek egyik legsúlyosabb jogfosztása ellen” tiltakoznak.

The post „Nem asszisztálunk a gyűlöletkeltő színjátékhoz” – Hadházyék nem szavaznak a pedofil- és melegellenes törvényről first appeared on 24.hu.

Related posts

Újabb fontos uniós támogatásokat vesztenek el az alapítványi egyetemek

MO.CO.HU

Kifizetteti barátjával az albérlet és más számlák árát, nem mondta el neki, hogy övé a lakás

MO.CO.HU

3 fontos tipp az aranyérmentes nyaralásért

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This