4.3 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldITképzésMAGYARORSZÁG

Ingyenes IT kurzus indul nőknek (x)

Az informatikai tudás ma már az egyik legkeresettebb érték az álláspiacon, és várhatóan ez a trend csak tovább fog erősödni. Eközben a Women in Digital Scoreboard 2020 kutatás szerint hazánkban még mindig csupán a lakosság negyede rendelkezik az alapvető ismereteket meghaladó digitális készségekkel, közöttük is alacsonyabb a nők aránya. Az online, részidős Hello IT! for Women kurzuson most 300 nő kap lehetőséget, hogy térítésmentesen sajátítsa el az alapvető IT tudást. A kurzus a nemzetközi INCO Academy – Work in Tech program keretében indul.

Új karrier megalapozásában és saját vállalkozás beindításában is segíthet a program

A kurzus öt modulja alatt a résztvevők széles körű felhasználói IT tudásra tehetnek szert, tanulnak majd többek között a hálózatok beállításáról, a felhőalapú rendszerekről, a hibaelhárításról, de még az IT biztonságról is. “A kurzust mindazon hölgyeknek ajánljuk, akik úgy érzik, a munkájukban való előrelépéshez van szükségük magasabb szintű digitális tudásra, IT területen szeretnének karriert építeni, de még nem tudják, merre induljanak, vagy épp a saját vállalkozásuk beindításához hiányzik a magabiztos informatikai tudás” – emelte ki Fachs Anita, a program hazai partnere, a Green Fox Academy magyarországi vezetője.

A kurzust sikeresen teljesítők Google tanúsítványt kapnak

A Hello IT! for Women kurzus több mint 150 órányi, interaktív tananyagból áll, amelyet a Google szakemberei fejlesztettek ki, nagy hangsúlyt fektetve a valós munkaszituációkat idéző gyakorlati feladatokra. A résztvevőket a Green Fox mentorai segítik majd végig a kurzus során, emellett a programozó bootcamp pszichológusai készségfejlesztő tréninggel és elhelyezkedést támogató workshoppal is kiegészítik a tanultakat. Azok, akik sikeresen elvégzik a kurzust, a nemzetközi piacon is elismert Google tanúsítványt kapnak majd.

Nincs szükség előképzettségre

A kurzus a nulláról indul, így az elkezdéséhez nincs szükség semmilyen előképzettségre. Egyedül a középszintű angolnyelv-tudás fontos, ugyanis a tananyag angol nyelvű. A program egyébként részidős és saját tempóban lehet haladni, így munka mellett vagy kisgyermekkel otthon töltött idő alatt is elvégezhető, ráadásul 100%-ig online zajlik, így a csatlakozásnak földrajzi korlátja sincs.

Ha te is szívesen belevágnál a Hello IT! For Women kurzusba, ide kattintva tudsz jelentkezni. 

The post Ingyenes IT kurzus indul nőknek (x) first appeared on 24.hu.

Related posts

Szobornak tetette magát, így próbált elrejtőzni a rendőrök elől egy betörő

MOCOHU

Milák Kristóf minden idők második leggyorsabb idejét úszta kétszáz pillangón

MOCOHU

Nem lehet a Vatikánt perelni a papok által elkövetett bűncselekmények miatt

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This