13.8 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StíluslelkészMAGYARORSZÁGnikole mitchellsztriptíztáncosvetkőzésvonzalom

Akkor kezdett el vonzódni a meztelenség iránt a lelkészből lett sztripper, mikor látta az iskolában a Titanicot

Nikole Mitchellről korábban már írtunk, ő az a nő, aki korábban már volt egy felekezet lelkésze, aztán úgy döntött, inkább sztriptíztáncos lesz, és most úgy tűnik, az OnlyFansen keresi meg a napi betevőjét.

Kapcsolódó
Lelkészből lett sztriptíztáncos egy anya, és soha nem volt még boldogabb

Sosem érezte magát még ennyire áldottnak.

Most arról beszél, hogy mikor még mielőtt a több ezres közösség lelkészi rangsorában emelkedett egyre feljebb, már tudta, hogy mi is az ő igazi hivatása. Tudta, mert gyerekkorában látta a Titanicot, és abban, ahogy Kate Winslet levetkőzik.

Egy mély vágy volt bennem, ami mindig is megvolt

– mondta a egy podcastműsorban a Daily Star szerint.

Hogy mi ez? A vetkőzés.

Emlékszem, a középiskolában azon gondolkoztam, miért nem akar mindenki sztripper lenni? (…) Emlékszem, nyolcadikos voltam, mikor láttam a Titanicot, és mikor a kamera Kate Winslet meztelen testén ment végig, azt gondoltam: ezt akarom csinálni, ha idősebb leszek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nikole Mitchell (@mitchellnikole) által megosztott bejegyzés

Csak aztán nem ment ez olyan könnyen, egy kis közösségben élt, egy kis iskolába járt, és egy kis vallásos gyülekezet tagja volt, ahol nem igazán tudta ezt megbeszélni sem senkivel.

Már a 30-as éveiben járt, három gyereke volt, mikor rájött, biszexuális. Kilépett az egyházból 2017 júliusában, és sosem nézett vissza. Azóta sztriptíztáncosként és életmód-tanácsadóként keresi a kenyerét. És OnlyFans modellként, ahol a követői pénzért cserébe fotókat, videókat kapnak tőle, és személyes kapcsolatba is kerülhetnek vele.

Most havi 28 millió forintot is megkeres, írja a Daily Star, mármint azt, hogy 70 ezer fontot, ami igen hihetetlen összegnek hangzik azért.

The post Akkor kezdett el vonzódni a meztelenség iránt a lelkészből lett sztripper, mikor látta az iskolában a Titanicot first appeared on 24.hu.

Related posts

A nap legfontosabb hírei – 2021. 05. 23.

MO.CO.HU

Lemond Srí Lanka elnöke

MO.CO.HU

Miért ölték meg Olasz Misit, a hírhedt pénzváltót?

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This