11.2 C
Budapest
April 23, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
apácaÉlet-Stílusiskolalos angelesMAGYARORSZÁGsikkasztásszerencsejáték

240 millió forintnyi összeget sikkasztott el egy apáca az általános iskolától, hogy szerencsejátékozzon

Elismeri bűnösségét az a 79 éves nyugdíjas apáca, aki 835 ezer dollárt, mintegy 240 millió forintot sikkasztott el egy Los Angeles-i általános iskolától, hogy azt szerencsejátékozásra és más személyes kiadásokra fordítsa – írta a Fox News.

A szegénységi fogadalmat tett Mary Margaret Kreuper 28 éven át dolgozott a Szent Jakab Katolikus Iskolának, az utolsó tíz évben, 2018-as nyugdíjazásáig sikkasztott a vád szerint. A Los Angeles-i érsekség 2018-ban fedezte fel, hogy valami nincs rendben az iskola pénzügyeinél.

Kreuper ügyvédje, Mark Byrne azt mondta a Los Angeles Times-nak, hogy ügyfele „nagyon bűnbánó”, és hogy a mentális betegsége ködösítette el az ítélőképességét. Hozzátette, a nővér mások megsegítésére tette fel az életét.

Az apáca felelt a tandíjakért, térítési díjakért, adományokért, valamint ellenőrizte az iskola több számláját is. Ezekre terhelte a kaszinókban eltapsolt komoly költségeit és a hitelkártyáinak bizonyos díjait. Majd ezeket a költségeket pedig a beszámolók meghamisításával elfedte.

A vádak alapján akár 40 év börtönre is ítélhető.

The post 240 millió forintnyi összeget sikkasztott el egy apáca az általános iskolától, hogy szerencsejátékozzon first appeared on 24.hu.

Related posts

Hannah Montanától a Bundesliga-frizuráig: Miley Cyrus egy igazi kaméleon

MOCOHU

Kata-adó: vissza kell fizetni vagy nem?

MOCOHU

Kihívója sem volt, Bach maradt a NOB elnöke

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This