4.3 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
egyesült államokjoe bidenkínaMAGYARORSZÁGNagyvilágtiktoktiltás

Mégsem tiltja ki Biden a TikTok-ot az Egyesült Államokból

Visszavonja rendeletét Joe Biden, aminek értelmében mégsem tiltják ki az Egyesült Államokból a WeChat nevű csevegőprogramot, és a nálunk is népszerű közösségi oldalt, a TikTok-ot.

A BBC azt írja, a tiltás helyett az amerikai Kereskedelmi Minisztérium a jövőben vizsgálatnak vet alá minden olyan alkalmazást, amit olyan országokban fejlesztettek, amelyek az Egyesült Államok vetélytársainak számítanak. A széleskörű vizsgálatokra azért van szükség, mert az amerikai vezetés biztos akar lenni a dolgában, ha végül mégis tiltásra kerül a sor, ehhez pedig megingathatatlan bizonyítékokra van szükség.

A TikTok-ot hozzávetőlegesen 80 millió amerikai használja havonta, abban pedig Biden is egyetért, hogy komolyan kell venni annak a veszélyét, hogy ezekről az emberekről az alkalmazáson keresztül adatokat gyűjtenek a kínai fejlesztők.

Az Egyesült Államok elnöke a jövő héten találkozik Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével, és a várakozásoknak megfelelően a felek bejelentenek egy technológiai és kereskedelmi együttműködést, ami leginkább azt célozza, hogy visszaszorítsák Kína technológiai előretörését.

The post Mégsem tiltja ki Biden a TikTok-ot az Egyesült Államokból first appeared on 24.hu.

Related posts

Kendall Jenner legújabb címlapfotóján nincsen agyonsminkelve

MOCOHU

Száz rendőr csapott le a dílerekre a borsodi drograzzia során

MOCOHU

Pocsék lesz az idei méztermés, az egekbe emelkednek az árak

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This