6.9 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-Stílusez pörögMAGYARORSZÁGonline parlamentvirtuális parlamentvizeléswilliam amos

Online parlamenti ülés közben vizelt a politikus, aki legutóbb meztelen volt a kamerák előtt

Vannak politikusok, akik azért lesznek ismertek, népszerűek, mert remek ötletekkel, kezdeményezésekkel, akciókkal szolgálják a közjót.

És van William Amos.

A kanadai kormánypárti politikus először egy hónappal ezelőtt tett olyasmit, amivel a világ összes országában írtak róla: meztelenül mászkált egy online parlamenti ülés közben.

Kapcsolódó
Most egy kanadai politikus flangált meztelenül online parlamenti ülés közben

Futás után ért haza, hát csak át kellett öltöznie!

Pontiac település (Quebec) liberális képviselője április 14-én az ülés alatt egy szál mobiltelefonban álldogált, miközben a kamerája be volt kapcsolva. A képviselő később elnézést kért a Twitteren, tettét azzal magyarázta, hogy a kamerája véletlenül be volt kapcsolva, miközben futás után hazatérve átöltözött.

William Amos most ismét egy virtuális parlamenti ülés közben alkotott – közepesen – maradandót: ezúttal azt láthatták képviselőtársai, ahogy vizel.

Most is a Twitteren kért elnézést, hivatalos közleményében azt írja:

Tegnap este, miközben a képviselőház nem nyilvános ülésén vettem részt, nem vettem észre, hogy vesz a kamera, és vizeltem. Mélységesen szégyellem a tettemet, és a kellemetlenséget, amit okoztam azoknak, akik a szemtanúi voltak az esetnek.

Azt írja, a nagyközönség előtt zárt ülésen történt eset a véletlen számlájára írható, de teljességgel elfogadhatatlan, és őszintén sajnálja, amit tett.

The post Online parlamenti ülés közben vizelt a politikus, aki legutóbb meztelen volt a kamerák előtt first appeared on 24.hu.

Related posts

Tovább tárgyalnak a brexitről

MO.CO.HU

Egyre veszélyesebbek lesznek a kullancsok a klímaváltozás miatt

MO.CO.HU

Könnyen elkaphatják a koronavírust a kutyák és a macskák

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This