13.9 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
filmtvfranco nerokevin spaceyKultúraMAGYARORSZÁGvanessa redgrave

Vanessa Redgrave nem kíván egy filmben szerepelni Kevin Spacey-vel

Hétfőn számoltunk be róla, hogy Kevin Spacey visszatér a szakmába, Franco Nero készülő bűnügyi drámában lesz látható egy kisebb szerepben. Akkor még úgy lehetett tudni, hogy a The Man Who Drew God című filmben Nero felesége, Vanessa Redgrave is szerepel majd, de a Deadline szerda esti híre szerint a színész visszalépett, miután nem kíván együtt szerepelni Spacey-vel. Nero és Redgrave személyes kapcsolata ellenére a színész elhatárolódott a projekttől, de a lap szerint Nero továbbra is készül a produkcióra.

Spacey nem kommentálta a visszatérésével kapcsolatos híreket. A színész a filmben egy nyomozót játszik majd, aki egy pedofíliával alaptalanul megvádolt férfi (Nero) ügyében nyomoz. A rendező a projekt kapcsán azt nyilatkozta, remek színésznek tartja Spacey-t, és nagyon örül, hogy a színész elvállalta a szerepet.

Spacey 2017 óta nem volt látható produkcióban, miután a metoo-ügy során több mint húsz férfi vádolta meg szexuális zaklatással az egykor a színész által vezetett londoni színház, az Old Vic dolgozói és fellépői közül. Bár Spacey a mai napig tagad minden ellene felhozott vádat, a Kártyavár című Netflix-sorozatból azonnal kiírták, Ridley Scott pedig egyenesen törölte, és Christopher Plummernek adta jeleneteit A világ összes pénze című filmjében.

Kapcsolódó
Kevin Spacey pedofíliaügyben nyomozó rendőrként tér vissza a szakmába

Franco Nero bevállalta SPcey-t és a vele járó médiadrámát.

The post Vanessa Redgrave nem kíván egy filmben szerepelni Kevin Spacey-vel first appeared on 24.hu.

Related posts

Magyarok készítik A Tanár szlovák, cseh és szlovén változatát is

MOCOHU

Autóval ütközött a vonat, késések várhatóak a miskolci vonalon

MOCOHU

Beoltva is meg lehet fertőződni, de ez természetes

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This