12.3 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
KultúraMAGYARORSZÁGmúzenok éjszakája 2021múzeummúzeumok éjszakája

Idén nem marad el a Múzeumok Éjszakája

Június 26-án rendezik meg a Múzeumok Éjszakáját. Az újranyitás utáni első országos jelentőségű kulturális eseményre eddig csaknem 250 intézmény regisztrált, így egy év kihagyás után a látogatók az éjszakai programok során ismét birtokba vehetik a múzeumokat – olvasható a szervezők MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.

Mint írják, a 19. alkalommal megvalósuló eseménysorozatra különösen készülnek az intézmények, mert ez lesz az első olyan országos kulturális rendezvény, ahol újra személyes jelenléttel várják a látogatókat. A Szent Iván napjához legközelebb eső szombaton kinyitják kapuikat a múzeumok, és koncertekkel, tárlatvezetésekkel, interaktív eseményekkel, családi programokkal, valamint számos meglepetéssel várják az érdeklődőket.

A pontos múzeumi kínálatról és az aktuális részvételi feltételekről a rendezvény honlapján lehet tájékozódni június 10-től. Ott helyszín, időpont és programtípus szerint kereshetők az események, valamint mobilalkalmazás segíti a tájékozódást – áll a közleményben.

The post Idén nem marad el a Múzeumok Éjszakája first appeared on 24.hu.

Related posts

33 évesen lett nagymama egy angol nő

MOCOHU

Új okosórákat villantott a Samsung, itt a Galaxy Watch4

MOCOHU

Így nézhettek ki az igazi hobbitok

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This