11.3 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügyemberöléshamis vádMAGYARORSZÁGpetőfiszállási gyilkos

Kamuleveleket írt a bírónak a petőfiszállási gyilkos élettársa, hogy mentse a párját

Ennél rosszabb hete nem is lehetett volna a petőfiszállási gyilkosnak és az élettársának. A férfinek egy héttel ezelőtt utasították el a fellebbezését, és kértek rá életfogytiglant másodfokon azért, mert 2018 szilveszterén halálra verte a barátnőjét sértegető cimboráját, most pedig a nő ellen emelt vádat A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség hamis vád miatt.

A nő 2019 szeptemberében, majd tavaly márciusában is hamis, a bűncselekmény elkövetésével mást vádoló beadványokat írt a nyomozási bírónak, hogy tisztára mossa  az emberölés miatt letartóztatásban lévő élettársát.

A vádirat szerint a büntetlen előéletű nő mintegy 5-6 éven át élettársa volt az első fokon húsz év fegyházra ítélt férfinek, akinek volt egy bűntársa is. Ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt emelt vádat a főügyészség.

A gyilkos élettársa levelet írt a Kecskeméti Járásbíróság nyomozási bírójának a férfi bűntársa nevében, hogy az élettársát kihozza valahogy a börtönből. A levélben a bűntárs magára vállalta a gyilkosságot. A nő a levelet 2019 szeptember 10-én a petőfiszállási postán adta fel.

Kapcsolódó
Rossz hírt kapott a barátnőjét sértegető cimboráját halálra verő petőfiszállási gyilkos

Elutasították a felmentés iránti fellebbezését, és sokkal súlyosabb büntetést kértek rá.

A hamis vádat tartalmazó levél azonban nem érte el a célját, ugyanis a bűntárs a gyanúsítotti kihallgatásán tagadta, hogy tőle származna a levél.

A nő azonban nem adta fel és tovább próbálkozott. Tavaly március 19-én egy másik petőfiszállási férfi nevében is levelet küldött a nyomozási bírónak. A levélben a férfi nevében azt állította, hogy szemtanúja volt az emberölésnek, és azt nem a nő élettársa, hanem a bűntársa követte el. A férfit azonban kihallgatták tanúként, aki cáfolta ezt.

A nő a cselekményeivel az élettársának a bűntársa ellen bűncselekményre vonatkozó koholt bizonyítékot hozott a hatóság tudomására. Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért a nőre folytatólagosan elkövetett hamis vád miatt.

The post Kamuleveleket írt a bírónak a petőfiszállási gyilkos élettársa, hogy mentse a párját first appeared on 24.hu.

Related posts

Lil Uzi Vert csak most tudta meg a születési anyakönyvi kivonatából, hogy egy évvel fiatalabb

MOCOHU

A főorvos szerint nem tudják az elvárt ellátást biztosítani, a kórház „visszautasítja a cikkeket ”

MOCOHU

Latin-Amerikában terjeszkedik a Richter

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This